#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Cupa majoretelor la colegiul militar albaiulian

Cupa majoretelor la colegiul militar albaiulian

Revista nr. 346 | 16-06-2016 | Alexandru Mitchievici


Miercuri, 15 iunie 2016, la Colegiul Național Militar Mihai Viteazul Alba Iulia s-a desfășurat competiția sportivă feminină Cupa majoretelor. Ajunsă la cea de a 14-a ediție, această întrecere între fete s-a dovedit a fi inedită, atât prin complexitatea exercițiilor, cât și a ținutei, a atitudinii și a atmosferei create. Cele trei echipe, prin pregătirea, dăruirea și pasiunea cu care au performat în fața publicului, au impresionat membrii juriului. Fiecare echipă s-a bucurat de susținerea colegilor din an. Au fost aplaudate frumoasele majorete care îmbină sportul cu muzica.


Câștigul a fost al tuturor și a constat în experiență, admirație și sincere aprecieri. Timpul lor extrem de drămuit nu le-a împiedicat să exerseze, să se implice, să găsească elemente cât mai spectaculoase, să își creeze costumele, să își identifice și să își sincronizeze pașii și să își găsească fondul muzical potrivit.

Din juriu au făcut parte cadre militare și didactice de specialitate din colegiu și profesorul Vasile Grozav de la Școala gimnazială Mihai Eminescu din Alba Iulia. Conform regulamentului s-a punctat tehnica și dinamica mișcărilor, sincronizarea, complexitatea și originalitatea exercițiului, dar și talentul și eleganța. La finalul acestei ediții, podiumul a fost ocupat de formația de majorete a claselor a IX-a, pe locul III, cea a majoretelor de clasa a XI-a pe locul II și echipa claselor a X-a pe prima treaptă. Așadar, Trofeul majoretelor, ediția 2016, va fi păstrat, până la ediția următoare, la compania claselor a X-a. Au muncit pentru acest titlu Raluca Avram, Bianca Balea, Amalia Boboc, Marcela Lupu, Maria Cîmpean, Cătălina Dan, Irina Gherheș, Roberta Ion, Nicoleta Petraș, Cristina Geică, Teodora Grecu, Alexandra Maier, Amalia Abriham, Andreea Moisa, Nicoleta Oltean, Antonia Simionescu și Stelian Horvat, mascota echipei. Toți membrii echipei câștigătoare au primit, pe lângă diplomă și cupa transmisibilă și câte o medalie. Felicitări echipelor pentru spectacolul oferit!

 
Daniela Filimon
 
 
Sursa foto: Daniela Filimon
 
 
CITEŞTE şi:
 
Taguri: cupa, trofeul majoretelor, colegiul militar albaiulian, traditie, muzica

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>