#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria

Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria

Revista nr. 346 | 14-06-2016 | Alexandru Mitchievici


În perioada 4-5 iunie 2015 membrii grupului de reconstituire istorică Legio Dacica din Alba Iulia, parte a Asociaţiei Culturale Enciclopedia Dacica, au participat în Austria la unul din cele mai mari festivaluri antice din Europa.


Festivalul a avut loc în anticul Carnuntum (astăzi comuna Petronell), reunind grupuri de reenactori din Ungaria, România şi Austria.

„Barbarii” daci au făcut un spectacol de zile mari, fiind foarte apreciaţi de public atât pentru demonstraţiile de luptă, cât şi pentru prezentarea taberei dacice. Datorită prestaţiei excepţionale, grupul din Alba Iulia a fost rechemat (de pe acum) pentru ediţiile viitoare.

La eveniment au luat parte daci din Alba Iulia (care au coordonat tabăra dacilor), Zalău, Iaşi, Constanţa şi Piteşti.
 
 
Sursa foto: Visual Artifacts
 

CITEŞTE şi:
 

Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria Dacii din Alba Iulia prezenti la festival istoric de la Carnuntum, Austria
Taguri: dacii din Alba Iulia, festival istoric, Carnuntum, Austria,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>