#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Mircea Hava, cel mai bun primar al orasului Alba Iulia in ultimii 2.000 de ani

Mircea Hava, cel mai bun primar al orasului Alba Iulia in ultimii 2.000 de ani

Revista nr. 334 | 21-03-2016 | Alexandru Mitchievici


Mi-aduc aminte cu groază de anii 1988-1989, când credeam că nu mai putem scăpa de Nicolae Ceauşescu. Astăzi am ajuns la Alba Iulia să credem că suntem blestemaţi, că nu mai putem scăpa de baronul Mircea Hava, cel care controlează Alba Iulia de mai bine de 20 de ani...


Matusalemicul primar Mircea Hava este aproape ca Nicolae Ceauşescu în ceea ce priveşte prea îndelungata domnie: dacă ne mai fură un mandat, Hava chiar îl depăşeşte în anii domniei pe Marele Cârmaci.

De altfel Mircea Hava a devenit Marele Cârpaci, omul care cârpeşte golurile din gestiunea firmelor conduse admirabil de oameni de afaceri de casă.
 
 
 
 
În fine, Hava este cel mai tare primar pe care l-a avut Alba Iulia în ultimele să zicem 20 de... secole! Foarte bine, acuma gata ! Lăsaţi domn primar şi pe altcineva... V-aţi exprimat în toată plenitudinea talentele edilitare. Tot oraşul este numai piatră, din Oraşul de Jos până spre Mamut, şi doar două firme care prosperă, Cetatea este pavată, betonată, totul e mişto ca-n Epoca de Piatră! Dacă trebuie vă împăiem, dar, gata...

Alba Iulia are nevoie de altceva, de cineva care să fie primar pentru oameni, pentru albaiulieni, nu pentru două firme (Elis Pavaje şi Florea Grup).

În 2012 era un tânăr liberal albaiulian, care scanda pe stradă: „Hava nu uita, va veni şi ziua ta!”. Aşteptăm cu nerăbdare ziua lui Hava. Poate cu ajutorul divin al Sfântului DNA !
 
 
Acest text este aproape un PAMFLET şi se tratează ca atare, adică ...cu zâmbetul pe buze!
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: Mircea Hava, cel mai bun primar al orasului, Alba Iulia, in ultimii 2.000 de ani

Ratari

Criticisme (3)

aldea minerva
22-03-2016
Cred ca titlul este foarte bun pentru cei care apreciaza cu adevarat realizarile d-nului Mircea Hava in acesti ani . Nu putine orase se pot mandri cu un asemenea primar si cu tot ce ce s-a facut in ALBA Iulia .Cat despre critici ......lasam pe cei care au interese ......CU TOT RESPECTUL ,EU O SA-L VOTEZ DIN NOU , CEEA CE VA RECOMAND SI D-VOASTRA .
Raspunde
Manu
22-03-2016
Cu tot respectul, doamna Minerva, eu voi vota cu cineva interesat de oameni, nu de firme, cineva interesat de spatii verzi, nu de drumuri de pavele !
Raspunde
Eu
22-03-2016
Doamna Minerva, as avea o intrebare pentru dvs ! De ce pleaca toti tinerii din Alba Iulia dupa ce-si termina studiile? Toti se muta ori la Cluj, ori la Sibiu, ori la Timisoara, ori la Bucuresti.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>