#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Provocare pentru PDL Alba. Traian Ursales renunta la functia de primar daca nu ia minim 50 la suta din voturi

Provocare pentru PDL Alba. Traian Ursales renunta la functia de primar daca nu ia minim 50 la suta din voturi

Revista nr. 333 | 19-03-2016 | Alexandru Mitchievici


Traian Ursaleş, primarul comunei Meteş, judeţul Alba: „Nu o sa fiu primar cu mai puțin de 50% din voturi. Faceți și voi la fel și nu validați primari fără credibilitate!”


Primarul Comunei Meteș, Traian Nicolae Ursaleș, a făcut un anunţ surpriză. În acelaşi timp este o invitaţie făcută foștilor colegi din PDL (devenit PNL prin unificarea cu liberalii) și anume să nu valideze nici un primar care nu obține un scor de cel puțin 50% la alegerile din 5 iunie 2016.

„Așa după cum se știe de către toata lumea, PNL-ul a cerut organizarea alegerilor locale în 2 tururi, pe motiv că nu este democratic să ajungi primar, dacă nu ai un bagaj electoral de cel puțin 50%, ceea ce este un lucru adevărat, numai că această poziție a PNL-ului este una fără credibilitate dacă acceptă să-și valideze primarii care vor fi aleși din primul tur, fără a obține un scor de cel puțin 50% din voturile valabil exprimate. Eu, personal, vă declar că dacă peste 50% din cetățenii comunei Meteș nu apreciază ceea ce am făcut în acești ani pentru ei, nu o să  fiu primar al comunei Meteș pentru următorul mandat. În acești 8 ani, am reușit să modernizăm comuna Meteș, dacă ținem cont de faptul că s-au asfaltat 18 km de drumuri comunale și încă 4 km sunt în lucru; s-a introdus apa potabilă, s-au modernizat școliile și căminele culturale, etc. și mai mult decât atât fiecare cetățean al comunei Meteș a fost respectat așa cum se cuvine. Îi cunosc foarte bine pe locuitorii comunei Meteș ca pe niște oameni recunoscători, motiv pentru care stau destul de liniștit în privința obținerii a cel puțin 50% din voturile valabil exprimate”, a declarat Ursaleş.

„Sunt un om cu caracter, un om de onoare și nu accept să-mi încalc cuvântul. Dacă cel puțin 50% nu apreciază ceea ce am făcut, atunci nu am ce căuta să mai fiu primar al acestei comune și sper ca și PNL-ul să gândească astfel, nu de alta dar altfel nu mai pot avea pic de credibilitate”, a mai spus primarul din Meteş.

Este un gest curajos, riscant, dar e greu de crezut că liberalii vor accepta provocarea lui Ursaleş.

Ursaleş a mai spus că PNL-ul are oameni slabi la Meteş, iar el primarul în funcţie va câştiga cu peste 60 la sută.

În 2008 Ursaleş a câştigat din primul tur cu 57 la sută din voturi, iar în 2012 a avut 67 procente.

Ursaleş a strâns 700 de semnături pentru susţinerea candidaturii sale, un număr mare dacă ne gândim că în 2012 au fost aproximativ 1.700 persoane prezente la votare.
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 
Taguri: Traian Ursales, renunta la functia de primar, daca nu ia minim 50 la suta, voturi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>