#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Breaking Niuz... Un membru PNL a devenit presedinte unic al PNL Alba Iulia

Breaking Niuz... Un membru PNL a devenit presedinte unic al PNL Alba Iulia

Revista nr. 332 | 12-03-2016 | Alexandru Mitchievici


Marele, Noul, Uriaşul PNL este din ce în ce mai grozav la Alba Iulia. Lucrurile se stabilizează şi fanii lui Băsescu (Hava, Dumitrel) au pus mâna pe toată puterea...


Nici vechiul, micul, umilul PNL (urmaşul lui Brătanianu sau cum îl cheamă pe ăla care a făcut România?) nu stă cu mâinile în sân.

Iată ce scrie un fan al lui Florin Roman pe facebook-ul lui Flron Roman:

„Florin Roman a devenit unic preşedinte la PNL Alba Iulia! Florin Roman are o ascensiune extraordinară în politică, dar pe deplin meritată! De la funcţia de vicepreşedinte, a ajuns la cea de unic preşedinte, plus funcţia de secretar adjunct pe ţară! Cu atât mai importantă este funcţia de preşedinte pe Municipiu, ţinând seama că, PNL deţine şi primăria şi preşedinţia CJ Alba, prin Mircea Hava şi Ion Dumitrel! Cu această echipa, PNL nu va obţine un scor mai mic de 60% la ALBA!

Fotografia postată pe Facebook este de pe site-ul semi-oficial al CJA, care oferă ştiri adevărate  în judeţul Alba.... de 5 ani ! Să mori tu ?!
 
 
*În judeţul Alba 90 la sută dintre candidaţii Noului PNL provin din vechiul şi frumosul PDL, partid care s-a născut din fostul şi originalul FSN. Reamintim, PD-ul lui Mircea Hava a fost vreo 9 ani în... Internaţionala Socialistă. Vechii şi simpaticii liberali de Alba stau şi aplaudă !
 
 

CITEŞTE şi:
 
 
 
Taguri: breaking niuz, un membru PNL, a devenit unic presedinte, PNL, Alba Iulia, Mircea Hava

Ratari

Criticisme (1)

gicu
14-03-2016
Bine punctat.Lumea are memorie scurta(...m-am ferit sa spun ca este pro....)
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>