#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Doamnele si domnisoarele sarbatorite la colegiul militar albaiulian

Doamnele si domnisoarele sarbatorite la colegiul militar albaiulian

Revista nr. 332 | 07-03-2016 | Alexandru Mitchievici


Doamnele şi domnişoarele au fost sărbătorite anticipat la Colegiul Național Militar Mihai Viteazul din Alba Iulia au avut parte de momente frumoase, specifice începutului de primăvară. Din parte colegilor și elevilor, doamnele şi domnişoarele au primit flori, zâmbete, urări și un spectacol muzical-artistic.


În cadrul evenimentului a avut loc ceremonia de înmânare distincțiilor de onoare, semnate de către Șeful Statului Major al Forțelor Terestre. Comandantul colegiului, colonelul Marcel Domșa, a oferit distincțiile doamnelor profesoare, felicitându-le pentru dăruirea și profesionalismul cu care au pregătit generații şi generaţii de elevi.

Un moment special a fost sărbătorirea doamnaei Maria Barb din Oarda de Jos. Aceasta va împlini 101 ani în luna iulie. În semn de prețuire și cu multă căldură sufletească, doamna Barb a fost primită în mijlocul cadrelor şi elevilor colegiului militar. Oaspetele special a primit un buchet de flori și o diplomă aniversară din partea comandantului colegiului.

„Este un izvor nesecat de veselie, curiozitate, grijă pentru aproapele și recunoștința că Dumnezeu i-a oferit atât de multe. Deși greu încercată, rămânând văduvă din 1977, fiecare zi este un dar divin pentru care mulțumește și se bucură din plin. Să ne trăiești, bunică Maria, și ne bucurăm mult că am avut ocazia să te cunoaștem!”, spune Daniela Filimon, purtătorul de cuvânt al Colegiului Naţional Militar Mihai Viteazul.
 

CITEŞTE şi:
 
 

Doamnele si domnisoarele sarbatorite la colegiul militar albaiulian Doamnele si domnisoarele sarbatorite la colegiul militar albaiulian Doamnele si domnisoarele sarbatorite la colegiul militar albaiulian
Taguri: doamnele si domnisoarele, sarbatorite, colegiul militar albaiulian, Maria Barb, 101 ani, Marcel Domsa, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>