#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Primarul Damian este creatia mea, spune deputatul Clement Negrut

Primarul Damian este creatia mea, spune deputatul Clement Negrut

Revista nr. 332 | 11-03-2016 | Alexandru Mitchievici


Deputatul de Alba Clement Negruţ lansează un atac discret la adresa primarului PSD de Ciugud Gheorghe Damian.


Întrebat de ce nu candidează la primăria Ciugud, ci la Alba Iulia, Negruţ a declarat: „Sunt preşedintele Mişcării Populare Alba, trebuie să candidez la cea mai importantă primărie... Vă mai spun un lucru, pentru că se tot vorbeşte de primarul Damian. Primarul de la Ciugud este creaţia mea, nu ştiu că nu va recunoaşte. În 2000 a candidat independent la primăria Ciugud şi a intrat în turul 2. Noi cei de la PD l-am susţinut şi a câştigat. E un om onest, poate recunoaşte dacă-l întrebaţi. Eu cu Hava ne-am întâlnit cu Damian, urmând ca după alegeri să treacă la PD. Eu am văzut la televizor, era Damian cu prefectul de atunci Ioan Rus, plantau copaci. Cu un zâmbet iliescian, Rus spunea: acum îngropăm PD-ul. Atunci a trecut la PSD, dar am rămas prieteni, suntem vecini la Ciugud”.

„Cele mai multe lucruri la Ciugud s-au făcut în perioada guvernărilor PD şi PDL. Uitaţi-vă la poze cum arăta Ciugudul în 2000-2004, localitatea avea un senator în parlament, Cornel Filipescu”.

„Damian este un tip inteligent care a ştiut să jongleze în politică. Eu i-am cerut un singur lucru, să facă strada pe care merg spre casă, sunt doar 80 de metri. Suntem concetăţeni, a venit în Ciugud, şi-a făcut o familie acolo. Acum îl declar ciugudean.... Dar vă mai spun un lucru: Ciugudul are 6 sate, eu vreau să văd şi celălalte sate arătând ca Ciugudul. Sunt multe de făcut în celălalte sate. Probabil dacă nu mai e în stare să facă, la fel cum a ajuns primar, aşa va şi pleca...”, a mai spus Negruţ.
 
În zilele următoare deputatul Negruţ va primi buletinul de Alba Iulia, urmând a candida pentru Primăria Alba Iulia.
 

CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: primarul Gheorghe Damian, este creatia mea, spune deputatul Clement Negrut, miscarea populara, Ciugud

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>