#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Din inchisoare, Dan Voiculescu sare in apararea lui Iohannis

Din inchisoare, Dan Voiculescu sare in apararea lui Iohannis

Revista nr. 330 | 22-02-2016 | Alexandru Mitchievici


Când au avut nevoie unul de altul au colaborat la guvernare, când nu s-au atacat vehement. Când au avut interese comune au colaborat, când au fost pe baricade diferite s-au atacat ca hienele securiste. Când au avut nevoie au colaborat la guvernare, când nu s-au atacat: Traian Băsescu şi Dan Voiculescu.


Din închisoare, Dan Voiculescu lansează un atac pe blogul său la adresa lui Traian Băsescu.
 
Articolul de pe blogul lui Voiculescu se numeşte: „Comportament de slugă”

„Recunosc în mod public că Traian Băsescu a avut mereu comportament de slugă faţă de mine în toţi aceşti ani.

Câteva exemple:

1.Băsescu mă ruga să apară la Antene când a candidat la Primăria Municipiului Bucureştiului. Îmi amintesc că avea o voce de slugă.

2.Tot cu un comportament de slugă a venit „cu căciula în mână” la Grivco – aşa cum singur a recunoscut. *Pentru opinia publică: Preşedintele Klaus Iohannis nu a fost niciodată la Grivco.

3.Tot ca o slugă Băsescu a venit la Senat în biroul meu şi mi-a solicitat să nu votăm în Parlament alegerea lui N. Văcăroiu şi a lui A. Năstase în funcţiile de preşedinţi ai celor două Camere.

4.Slugă a fost şi la Taverna Sârbului când m-a rugat să ne întâlnim cu scopul de a-l da jos pe C.P.Tăriceanu din funcţia de Prim-Ministru pentru a-l pune pe T. Stolojan.
 
 
 
 
5.Inclusiv la întâlnirea de la Cotroceni Băsescu mi-a spus umil: „Domnule Profesor, sunteţi născut în ’46, deci suntem apropiaţi ca vârsta. Nu mai mergeţi pe mâna unui cal mort. Tăriceanu nu are niciun viitor”.

De fiecare dată comportamentul lui Băsescu a fost de slugă umilă, chiar şi pe scările de la Modrogan înainte să-l trădeze pe Petre Roman.

Referitor la evenimentele recente, susţin întru totul aplicarea legii prin respectarea ei, deci NU prin abuz. De la mic la mare, cei care reprezintă statul au obligaţia să respecte, mai ales într-un stat de drept, drepturile cetăţenilor şi să aplice legea în spiritul şi litera ei. Legile sunt aceleaşi pentru toţi şi sunt făcute pentru oameni, nu împotriva lor”.
 
 
Intervenţia lui Dan Voiculescu vine după ce preşedintele Klaus Iohannis a luat apărarea Antenelor spunând că „libertatea presei nu poate fi oprită de banale motive administrative”. Ulterior mii de fani de pe facebook de-ai preşedintelui Iohannis şi-au retras like-urile, iar Iohannis şi-a moderat intervenţia apreciată ca fiind pro-Antene...
 
 
Foto: expresmagazin.ro
 

CITEŞTE şi:
 
 
 
Taguri: din inchisoare, Dan Voiculescu, sare in apararea, Klaus Iohannis, Traian Basescu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>