#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
La mica publicitate... liberalii ii cer scuze lui Bratianu ca l-au pus pe Hava presedinte la PNL Alba

La mica publicitate... liberalii ii cer scuze lui Bratianu ca l-au pus pe Hava presedinte la PNL Alba

Revista nr. 330 | 23-02-2016 | Alexandru Mitchievici


Facebook, această uriaşă piaţă publică, pavată cu miliarde de pavele electronice, în care orice gând şi orice poză se multiplică gratuit în sute şi mii de view-uri, like-uri share-uri.


După ce un tânăr i-a cerut scuze în ziarul Unirea la mica publicitate lui Bianca... din Aiud, pentru că a îndrăznit să-i pună poza pe facebook, s-au întâmplat mai multe lucruri interesante, au fost făcute mai multe anunţuri la Mica Publicitate din ziarul nostru local, unicul.
 
 
 
 
Iată câteva anunţuri de la MICA PUBLICITATE, secţiunea Scuze Publice, din ziarul Unirea:

Rareş Buglea i-a cerut scuze lui Mircea Hava pentru că i-a făcut opoziţie în Consiliul Local şi anterior pe stradă şi la întâlnirile politice.

Ioan Dîrzu îi cere scuze lui Călin Potor pentru că nu mai poate să-l pună candidat la Primărie... dar ar putea să-l pună pe Gheorghe Damian, poate aşa scăpăm de Hava !

Ioan Dîrzu îi cere scuze lui Ponta, Dragnea şi cine mai urmează la PSD, pentru că nu poate cuceri judeţul Alba. Eventual dacă revine av. Ioan Rus înapoi în partid !
 
Hava nu-i cere scuze ÎN MOD PUBLIC lui Ion Dumitrel pentru şuturile în partea dorsală pe care i le aplică zilnic...

Florin Roman îi cere scuze public lui Ion Dumitrel pentru că l-a huiduit şi l-a înjurat în 2010 la marele protest al edililor PNL Alba.

Teodor Atanasiu îi cere scuze lui Florin Roman că nu-l va pune şef la ANRE.

Liberalii de Alba îi cer scuze lui Ion I.C. Brătianu (Ionel Brătianu) pentru că l-au pus şef la PNL Alba pe... Mircea Hava, baron FSN, devenit ulterior lider PDL, tovarăş al Elenei Udrea şi al lui Traian Băsescu. În ultimii 20 de ani Mircea Hava a pus mâna pe oraşul Alba Iulia prin câteva firme care primesc contracte publice, dar care apoi cotizează generos...
 
Reamintim că la Cluj şeful PNL este Emil Boc (penibilul prim ministru al lui Băsescu), la Arad şeful PNL este pedelistul Gheorghe Falcă, la Suceava şeful PNL este Gheorghe Flutur, iar la Bucureşti şeful Marelui PNL este FSN-istul, PDL-istul Vasile Blaga. Mai trebuie să vină Ridzi, Anastase, Pinalti, Udrea, Eba, Traian Băsescu şi Marele PNL e minunat !
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare, cu zâmbetul pe buze! 
 

CITEŞTE şi:

 
 
Taguri: mica publicitate, liberalii ii cer scuze, Ionel Bratianu, Mircea Hava, presedinte, PNL Alba

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>