#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Noul si Marele PNL nu renunta la candidatura lui Hava

Noul si Marele PNL nu renunta la candidatura lui Hava

Revista nr. 330 | 22-02-2016 | Alexandru Mitchievici


Din lac în puţ... de la Buşoi la Orban!


Cu Buşoi Noul PNL nu avea cum să câştige Primăria Capitalei. În nici un caz. Cristi Buşoi ! Doar numele şi era suficient să îţi dai seama că bietul Buşoi, chiar dacă a fost cărat de preşedintele Iohannis pentru promovare pe la evenimente, nu are şanse la Primăria Bucureştiului.

Veţi spune că au mai fost nume ciudate la Primăria Capitalei: Crin Halaicu, Traian Băsescu, Viorel Lis sau Adriean Videanu...

În locul lui Buşoi a fost desemnat un alt liberal, din cei vechi: Ludovic Orban, a cărui victorie nu este garantată la alagerile locale din 5 iunie 2016.

Desemnarea lui Orban arată impotenţa Noului şi Marelui PNL de a găsi oameni noi, proaspeţi, cu idei, cu proiecte, care să revigoreze partidul şi viaţa politică românească...

Până la urmă, este o veste bună retragerea lui Buşoi, aşteptată de mult timp... În schimb în Ardealul nostru iubit şi cu electorat de dreapta, aici în Ardeal Noul, Marele PNL este dominat de liderii PDL, care conduc filialele din Arad, Cluj şi Alba: Gheorghe Falcă, Emil Boc şi Mircea Hava.

Cred că încă nu am uitat mizeriile făcute de liderii PDL... PDL-ul şi urmaşii acestui partid ar fi trebuit să fie traşi pe linie moartă, măcar 2-3 mandate... Numai să ne gândim la mafia creată de PDL prin Elena Udrea ca şef al Ministerului Dezvoltării, la tăierile de pensii făcută de Guvernul Boc, la modul în care a fost ale europarlamentarul Eba, la numărătoarea Robertei Anastase din Camera Deputaţilor, la manevrele dubioase făcute de preşedintele Băsescu (înfiinţarea PLD, UNPR, manevrarea dosarelor DNA, controlul asupra Justiţiei, referendumul din 2012 etc).
 
 
 
 
Brontozaurus Rex... Hava Eternis

Despre candidatul Marelui PNL de la Alba Iulia, pe numele său de baron Mircea Hava, numai de bine: conduce primăria Alba Iulia din 1996, dar a mai avut un semimandat de primar (1991-1992) şi unul de vice (1992-1996).

Ştim că Mircea Hava a primit 67 de milioane de euro pentru anumite lucrări de restaurare la Cetatea Alba Iulia. Suma este mult umflată şi o mare parte s-a dus în buzunarele PDL-ului, la Madam Udrea şi la Mircea Hava. Cu 2-3 milioane se puteau face restaurări decente.

Cetatea frumos „restaurată” a fost privatizată urgent de Mircea Hava: în Cetate sunt câteva firme de casă ale primarului care au primit spaţii cu folosinţă economică...

În 2011 Mircea Hava a distrus Parcul Custozza, transformat într-o mare câmpie de piatră pavată. În perioada protestelor, primarul Mircea Hava nu a stat niciodată la negocieri cu cei care au contestat proiectul de distrugere a Parcului Custozza. De notat că peste 6.000 de persoane au semnat o petiţie pentru salvarea Parcului Custozza. Nimeni nu i-a auzit sau băgat în seamă !
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 
 
Taguri: noul marele PNL, a renuntat, Cristi Busoi, nu renunta la candidatura lui Mircea Hava, brontozaur, Hava Eternis

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>