#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Viitorul subprefect de Alba va fi de la PNL

Viitorul subprefect de Alba va fi de la PNL

Revista nr. 329 | 19-02-2016 | Alexandru Mitchievici


Deputatul de Alba Clement Negruţ a salutat plecarea prefectului Gheorghe Feneşer, dar atrage atenţia că noul prefect este de la... PSD.


„Avemus papa, avemus prefect! De mult am cerut demisia prefectului Feneşer, cel care promisese acţiuni ferme împotriva tăietorilor de lemne şi nu a făcut nimic. Anunţa public controalele pentru a permite unora să-şi ascundă gaterele”, a declarat Negruţ.

„Avem un guvern tehnocrat care pune prefect... USL-ist. Acest Guvern este o emulaţie a USL-ului. Dl. ministru plagiator Tobă putea să aleagă din lista de funcţionari publici un prefect apolitic. Dl. Murg are pedigri politic. Îi doresc succes! Nu-i cunosc activitatea, pentru că nu a făcut aproape nimic. Este un guvern tehno-USL-ist. De ce a fost pus un prefect PSD? Pentru că prefectul coordonează desfăşurarea alegerilor locale. El vacantează locurile din CJ şi ştiţi că de doi ani Consiliul Judeţean Alba funcţionează cu 32 de consilieri (n.a. - în loc de 33, cum e normal). În orice caz urmărim activitatea dlui Murg”, a mai spus Negruţ.

În privinţa noului subprefect, deputatul Clement Negruţ (preşedinte al Mişcării Populare filiala Alba) a spus că va fi de la PNL pentru ca liberalii să nu se supere. Negruţ a glumit: „Am emoţii mari că noul subprefect va fi Rareş Buglea (n.a. - consilier local la Alba Iulia, dar despre care Mircea Hava a dat de înţeles că nu se va regăsi pe lista de consilieri la alegerile locale). Cred că liberalii au toate ţiglele pe casă. Mai e în cărţi pentru funcţia de subprefect dl. Fulea de la Sebeş”.
 

CITEŞTE şi:
 
Taguri: viitorul subprefect, PNL, Mitica Fulea, Clement Negrut, Cornel Murg, Gheorghe Feneser, judetul Alba, tehno-USL-ist

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>