#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
2016, anul lui Mircea

2016, anul lui Mircea

Revista nr. 329 | 15-02-2016 | Alexandru Mitchievici


La fel ca Luceafărului, lui Mircea Trifu i-a trebuit foarte foarte mult timp să se arate vederii noastre, a albaiulienilor, muritori de rând sub pavelele grele, mortuare, ale stăpânirii Baronului Mirchausen.


De 8 ani ne ameninţă că va candida, ne aducem aminte interviul din ziarul Unirea de acum 8 ani... dar iată-l că în sfârşit candidează la Primăria Hava Iulia.
 
Pe de altă parte de 44 de ani l-au aşteptat albaiulienii pe Mircea Trifu să vină în sfârşit şi... să candideze.
 
Aşteptăm să vedem planetele aliniindu-se, Saturn în conjuncţie cu Mercur în Anul Maimuţei de Foc. PSD Alba, ALDE Alba, UNPR Alba, independenţii, toţi îşi vor unii eforturile pentru a susţine campania electorală a lui Mircea Trifu în lupta pentru Primărie! 

Dacă ar fi să dăm crezare numerelor: Mircea Trifu e născut pe 16 februarie (16.02), care întors ar putea fi 20.16. Sperăm că e 2016 şi nu 2061.

Cu candoarea sa, Mircea Trifu ne-a uimit mereu: regalist de stânga, liberal anti-PNL, ţărănist pe linie PNG-istă. Omul e imparţial ca tot românu'. În timpul liber, când se satură de blocurile gri şi de imobiliare, el se ocupă de munca câmpului. Şi face poezii... ca orice ţăran român. Mai bea un pahar de vin şi face poze drăguţe (adică mişto) cu telefonul. Evident le încarcă pe fb, că aşa e trendy. Dacă nu ai facebook, nu exişti ! 
 
Deşi oficial 2016 este anul Brâncuşi, noi credem că poate fi şi anul lui Mircea !

Noi îi dorim o candidatură uşoară, fără peripeţii ! Şi La Mulţi Ani !
 
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare!
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: 2016, anul lui Mircea Trifu, Alba Iulia, candidat, Mircea Hava, alegerile locale

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>