#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Garana Jazz Festival 2016

Garana Jazz Festival 2016

Revista nr. 329 | 19-02-2016 | Alexandru Mitchievici


Veşti bune pentru iubitorii jazzului din România. Organizatorii Gărâna Jazz Festival au decis perioada în care va avea loc a XX-a ediţie: 7-11 iulie 2016.


Printre primele trupe care au confirmat prezenţa la Gărâna Jazz Festival 2016 se numără FOOD, Nils Petter Molvær şi Louis Sclavis Trio.

Evenimentele vor avea loc la scena din Poiana Lupului (Musical Ranch), la hanul La Răscruce (Gigi Tăuş) şi la Biserica Romano-Catolică din Văliug.

Norvegianul Nils Petter Molvaer a mai cântat la Gărâna în 2009 şi în 2012.
 
Aşa cum a promis organizatorul Marius Giura în fiecare an, şi ediţia cu numărul 20 va fi una specială prin numele invitate să cânte pe scenele festivalului din Banatul Montan.
 
 

Gărâna se află în Munţii Semenic, la 935 m altitudine. Satul a fost înfiinţat de pemi, cehi vorbitori de limba germană aduşi din Boemia.

La Gârăna (Wolfsberg, după cum îi spun localnicii) se poate ajunge prin Reşiţa (oraş aflat la 36 km) sau pe la Slatina-Timiş.

În apropiere de Gărâna se află Vârful Semenic şi lacul Trei Ape. Ceva mai departe se află lacul Văliug, o superbă zonă de agrement natural.
 

CITEŞTE şi:

 
 

Garana Jazz Festival 2016
Taguri: Garana Jazz Festival, editia 20, Valiug, la rascruce, 2016, Nils Petter Molvaer, Food, Louis Sclavis Trio, Resita, Marius Giura

Ratari

Criticisme (2)

Langa pod sus
25-02-2016
CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Raspunde
Jeff
29-06-2016
se apropie, incet incet ! cum a trecut zimpul !
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>