#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Un albaiulian face greva fiscala

Un albaiulian face greva fiscala

Revista nr. 329 | 16-02-2016 | Alexandru Mitchievici


Are 30 de ani, este din Alba Iulia şi refuză să mai plătească dări Statului Român. Nu vrea să participe la sistemul fiscal românesc, nici direct (prin impozite), nici indirect (prin cumpărarea de produse ori achitarea unor servicii). Stă în faţa ANAF filiala Alba în speranţa că cineva îl va băga în seamă...


„Am făcut acest protest pentru că autorităţile române nu-şi respectă jurământul depus la instalare. În art. 82, alineatul 2, aleşii jură să respecte legile şi Constituţia României. Dacă ler respectă înseamnă că le cunosc, dacă le cunosc înseamnă că le pot recita - legile ţării şi Constituţia. Eu îi acuz de trădare prin nerespectarea Constituţiei. Ei încalcă art. 30, alineatul 4, care spune Nici o publicaţi enu poate fi suprimată (cu referire la intenţia ANAF-ului de a confisca anumite clădiri deţinute de Grupul Intact, care deţine televiziunile Antena)”, mai spune albaiulianul.

„Eu le cer celor în drept să facă un Cod Fiscal pe care să-l înţeleagă şi bunicuţa care locuieşte într-un sat din vârful muntelui, să-l înţeleagă, să-l cunoască, să-l asimileze şi să-l respecte”.

Tânărul se află în grevă fiscală din 1 ianuarie 2016. Revelionul l-a petrecut la Monumentul Eroilor din Decembrie de pe B-dul Transilvania din Alba Iulia.

„Voi veni zilnic până nu vom mai fi conduşi de nişte trădători. Toţi cei care au jurat pe Constituţie (primari, parlamentari, poliţişti, armată etc) sunt trădători, pentru că nu-şi respectă jurământul făcut”, mai spune tânărul protestatar.
 
 
CITEŞTE şi:

 
 
Taguri: un albaiulian, greva fiscala, ANAF, autoritati, impozite, taxe, coruptie, tradare, constitutie, legi, publicatie suprimata, ant

Ratari

Criticisme (10)

ion
16-02-2016
Asta sigur nu are loc de munca daca isi permite sa se duca zilnic la finante
Raspunde
Max
16-02-2016
imi vine sa merg alaturi de el....ca sa fim 2, apoi poate vine si al 3-lea. Apoi poate se trezeste lumea ca traim intr-un Stat Aberant care nu-si respecta cetatenii !
Raspunde
 
gabi
16-02-2016
poate in curand v-a fi internat la vreun spital de nebuni si atunci poti sa te internezi si tu si toti nebuni care il pupati in c--- pe voiculescu si pe pupincuristi de la antene.
popa
16-02-2016
Doamne ce agramati mai sunteti voi dei de la fituica asta...
Raspunde
gabi
16-02-2016
asta nu numai ca cineva il finanteaza,dar este penibil,ce are p---,cu prefectura,s-a trezit ca nu mai plateste taxe pentru ca antenele vor fi evacuate din spatiu,poate maine v-a face greva ca nu a iesit ponta presedinte,sau de ce l-au bagat la racoare pe voiculescu.
Raspunde
Felix
16-02-2016
Omu e liber ! Face ce vrea, ce pofteste ! Si daca ar fi 1.000 in fata la ANAF nu-i va baga nimeni in seama. Ca asa e tara asta, nepasatoare cu ai maruntii. Nu ?
Raspunde
Nutzi
16-02-2016
El spune ca a inceput protestul pe 1 ianuarie 2016, asa deci si prin urmare .... nu are legatura cu Antenele lui Voiculescu. Partea cu Antenele s-au adaugat dupa aceea, ca un protest pentru OBSTRUCTIILE aduse libere !
Raspunde
Nutzi
16-02-2016
OBSTRUCTIILE aduse presei libere! Libera atata cat este la noi in Romanica. Nu mai mult, sa fim precisi!
Raspunde
Nutzi
16-02-2016
Partea cu Antenele s-a adaugat (asa e corect), dar mno, cand scrii in graba... iasa naspa!
Raspunde
Manu
17-02-2016
Noul Cod Fiscal e o porcarie, o sa vedem cu totii in luniile urmatoare. Au crescut taxele pe toate sectoarele.
Raspunde
Valentin D.
17-02-2016
Pe fond, acest cetatean are dreptate. Din pacate nici o instanta nu-i va da dreptate! Ma mir ca nu l-au amendat! Poate e doar o chestiune de timp! Oricum, eu ii tin pumnii. Gestul lui conteaza pentru foarte multi romani.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>