#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Deputatul Calin Potor cere demisia ministrului Sanatatii

Deputatul Calin Potor cere demisia ministrului Sanatatii

Revista nr. 329 | 21-02-2016 | Alexandru Mitchievici


Deputatul de Alba Călin Potor solicită demisia ministrului Sănătăţii, Patriciu Achimaş-Cadariu. Solicitarea deputatului vine după tragedia din judeţul Argeş, unde mai mulţi bebeluşi s-au îmbolnăvit din cauze încă neelucidate. Din păcate 3 copii au pierit, iar alţii sunt internaţi în stare gravă la Spitalul Marie Curie din Bucureşti.


Sâmbătă, 20 februarie 2016, deputatul Călin Potor a depus câteva lumânări (foto) la Momentul Eroilor din Decembrie de pe Bdul Transilvania din Alba Iulia ... în semn de respect faţă de familiile din judeţul Argeş care şi-au pierdut copiii într-o pseudo-epidemie neidentificată.

Călin Potor: „Îi cer demisia pentru prostul management și anume comunicare nu defectuoasă, ci făcută în bătaie de joc vizavi de toți românii. Un ministru este cel care este în vârful unei echipe, adună toate forțele echipei și este cel care comunică. Dacă nu este în stare să fie vârf de echipă atunci să-i lase pe alții. Poate că e un profesionist OK, să se întoarcă la bolnavii lui, dar ca manager al Ministerului Sănătății este cel mai prost manager pe care eu l-am văzut de când mă știu”. Așteptam de la ministru să spună „am înființat o celulă de criză, o comisie”. Altfel ar fi stat lucrurile dacă Raed Arafat ar fi fost ministru”.

Fost director al Spitalului Judeţean Alba şi actual membru în comisia pentru sănătate și familie în Camera Deputaților, deputatul Călin Potor a spus că va cere luni, 22 februarie 2016, demisia ministrului Sănătății. Şi va face acest lucru oficial, în scris.

Potor spune despre ministrul Sănătăţii că este „slab, nepregătit profesional, cu performanțe manageriale nule... Poţi să-ţi pierzi slujba, poţi să-ţi pierzi un picior, poţi să-ţi pierzi slujba sau mandatul de deputat, dar când îţi pieri copilul... Eu vă aduc aminte că în ultima săptămână au fost 12 decese din cauza virusului AH1N1. Au fost 21 de decese în acest an”.
 
La rândul său, deputatul PSD de Alba Ioan Dîrzu a precizat: „Eu am înţeles că dl. ministru (n.a. - al Sănătăţii) este competent. Ştiu două persoane care s-au tratat la clinica de oncologie pe care o conduce la Cluj şi am înţeles cu rezultate foarte bune. Sper să nu ajung să regret că am avut un premier din Ardeal. Am mai avut unul, pe Boc... În afară de amploarea lor, care este diferenţa între Colectiv şi Argeş? Nici una!... La fel este în celelalte ministere - haos. Cred că premierul Cioloş se roagă să treacă zilele să ajungă înapoi la Bruxelles să se bucure de tehnocraţie. Aici e şi vina preşedintelui Iohannis că şi-a dorit un guvern de tehno-slugi. Este sabotaj ? Nu ştiu. Acum vă spun că pesticide în corp au şi pinguinii, dar nu mor... Suntem vulnerabili în orice domeniu. Nu este normal ce se întâmplă în ţara asta”.
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 

Deputatul Calin Potor cere demisia ministrului Sanatatii
Taguri: deputatul PSD, Calin Potor, cere demisia, ministrul sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, Ioan Dirzu, Arges

Ratari

Criticisme (1)

Manu
23-02-2016
Bravo Caline! Un gest frumos, decent, discret... cu lumanarile!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>