#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Ion Dumitrel a fost validat de Noul Marele PNL... un nou troc liberalo-democrat

Ion Dumitrel a fost validat de Noul Marele PNL... un nou troc liberalo-democrat

Revista nr. 325 | 22-01-2016 | Alexandru Mitchievici


În sfârşit, după lupte seculare şi manevre de culise, Ion Dumitrel a primit încrederea ayatollahului suprem al PNL Alba, Mircea Hava.


Conducerea PNL Alba (Comitetul Judeţean Executiv) l-a votat în unanimitate pe Ion Dumitrel pentru funcţia de candidat... la şefia CJ Alba.

Fie vorba între noi, Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba din 2005, este printre puţinele exemplare de calitate ale defunctului PDL Alba.

În ultimele săptămâni s-a vorbit prin târg că Dumitrel va fi sacrificat de Hava şi nu va candida pentru un nou mandat de preşedinte al CJ Alba. În schimbul lui Dumitrel, jupânul Hava ar fi cerut candidatura lui Dorin Nistor la Sebeş şi a Oanei Badea la Aiud. Se pare însă că lucrurile au luat o altă întorsătură...
 

Candidatura lui Dumitrel pentru un nou mandat a avut un aliat surpriză, oarecum. Din duşmanul cel mai înverşunat, acuzator fără limite, liberalul Florin Roman a devenit cel mai bun prieten al tripletei de aur a PDL de la şefia CJ Alba: Dumitrel-Cucui-Bumb.

Florin Roman (adjunctul lui Dumitrel la şefia CJ Alba) scrie astăzi pe facebook, aproape jubilând: „Am participat astăzi la ședința Comitetului Județean Executiv al PNL Alba, unde domnul Ion Dumitrel a fost validat cu unanimitate de voturi pentru candidatura la președenția Consiliului Județean Alba! Succes domnule Președinte!”

Ura, ura, ura !
 
 
*După impunerea candidaturii lui Dumitrel la CJ Alba (o candidatură de bun augur), dacă jupânul Hava îl va impune pe Dorin Nistor la Sebeş şi pe Oana Badea la Aiud, înseamnă că în judeţul Alba vechiul PNL este călărit de vechiul PDL. În numele Noului Marelui PNL, amin !
 
 
Foto: Facebook - Florin Roman
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 
Taguri: Ion Dumitrel, validat, noul marele PNL, care e trocul, Mircea Hava,

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>