#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Uitat de noii liberali, Ion Dumitrel este invitat de Clement Negrut in Miscarea Populara

Uitat de noii liberali, Ion Dumitrel este invitat de Clement Negrut in Miscarea Populara

Revista nr. 325 | 18-01-2016 | Alexandru Mitchievici


Deputatul de Alba Clement Negruţ sare în bătălia nervilor candidaţilor din Marele PNL. Actualul preşedinte al Mişcării Populare - filiala judeţeană Alba, deputatul Clement Negruţ, a fost membru al PD timp de 14 ani...


Mircea Hava (după 5 mandate) a fost acceptat candidat PNL la Primăria Alba Iulia, în schimb candidatul pentru actualul post al lui Ion Dumitrel nu a fost încă decis.

Unii spun că se va face un troc între greii PNL Alba, Hava şi Atanasiu: baronul Mircea Hava îl pune pe Dorin Nistor candidat la Primăria Sebeş, iar senatorul Teodor Atanasiu îşi pune un om de încredere candidat (cu şanse de câştig de 100 la sută) la şefia Consiliului Judeţean  Alba.
 
Dar iată ce a scris deputatul Clement Negruţ pe facebook după ce Vasile Blaga a anunţat validarea mai multor candidaţi ai Noului Marelui PNL:

„Nu pot să cred!

Oare cât îl mai umilesc liberalii pe Ion Dumitrel? Au validat o pleiadă de candidați la Primăriile reședință de județ și la Consilii Județene, printre cei nominalizați apare jupânul Hava. Dar, stupoare! Singurul președinte de Consiliu Județean PDL din țară ales în 2012, Ion Dumitrel nu este validat.

Incredibil! Oare ce îi pregătește PNL?

Să ne aducem aminte de declarația domnului Atanasiu șeful de facto a PNL în Alba, care spunea că în ceea ce privește președintele Consiliului Județean Alba, PNL nu a decis dacă îl susține pe Dumitrel.

Mie greu să-l văd pe cel alături de care am costruit o frumoasă casă care s-a numit PD, omul care de fapt a fost inima acestui partid, batjocorit în așa mod.

Domnule președinte Dumitrel, locul tău este alături de președintele pe care știu că îl stimezi și îl respecți, Traian Băsescu, nu lângă cei care te vor vinde ca Iuda pe Hristos!”
 

Luni, 18 ianuarie 2015, Biroul Politic Național al PNL a validat câţiva candidaţi din ţară:

Cei 14 candidați validați sunt: Mircea Hava - Alba Iulia, Gheorghe Falcă - Arad, Dragoș Luchian - Bacău, Cătălin Boboc - Brăila, Emil Boc - Cluj Napoca, Pavel Badea - Craiova, Petru Mărginean - Deva, Nicușor Ciumacenco - Galați, Daniel Cârjan - Drobeta Turnu Severin, Marius Bodea - Iași, Andrei Voloșevici - Ploiești, Ioan Popa - Reșița, Marius Bălașa - Slatina, Nicolae Robu - Timișoara.

Pentru președinția unor consilii județene au fost validate următoarele candidaturi: Ionel Palăr - Bacău, Alin Tișe - Cluj, Eugen Pârvulescu - Teleorman.
 
 
CITEŞTE şi:

 
 
Taguri: uitat, noii liberali, Ion Dumitrel, invitat, deputatul Clement Negrut, miscarea populara, jupanul Mircea Hava

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>