#447
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
O solutie impotriva eternului primar Mircea Hava...

O solutie impotriva eternului primar Mircea Hava...

Revista nr. 324 | 11-01-2016 | Alexandru Mitchievici


Opoziţia din Alba Iulia are nevoie de un candidat comun la Primăria Alba Iulia pentru a putea câştiga împotriva lui Mircea Hava. În cele 5 mandate întregi Mircea Hava şi-a creat o reţea de interese fiind susţinut de mai mulţi oameni de afaceri (care primesc la discreţie contracte cu Primăria).


Mircea Hava controlează tot oraşul din 1996 încoace de când a fost ales primar. Mircea Hava a reuşit să păstreze Alba Iulia într-o subdezvoltare cronică. Lipsesc investitotirii serioşi, iar cine vrea să facă afaceri la Alba Iulia trebuie să dea şpagă... Alba Iulia este unul din cele mai sărace reşedinţe de judeţ din ţară. 
 
Un tânăr om de afaceri vrea să lupte împotriva mega-candidatului Mircea Hava, cerând unirea eforturilor a două partide de opoziţie.

Mircea Trifu a precizat: „Am sentimentul că sunt o soluţie viabilă pentru Alba Iulia. PSD şi ALDE vor trebui să mă susţină... Altfel înseamnă că vor să continue cu Hava. Pentru orice om care se consideră raţional nu există şanse reale ca cineva să-l învingă politic pe Hava, dar dincolo de raţiune e datoria omului de a lupta împotriva răului chiar dacă ştie că pierde. În luptă cu răul nu poţi pierde decât o luptă, pentru că mai devreme sau mai târziu vei învinge. Asta este convingerea mea”.
 
 
*Mircea Trifu s-a născut la 16 februarie 1972, este albaiulian cu originile la Bucerdea Vinoasă, judeţul Alba, şi Şomcuta Mare, Maramureş. A terminat Facultatea de Construcţii în anul 1996 la Cluj.

După facultate şi-a dezvoltat propria sa afacere, căutând oportunităţi, investind mereu.

De câţiva ani albaiulianul Mircea Trifu a ameninţat că va candida la Primăria Alba Iulia. Acum vrea să facă acest lucru, ca independent !

Pe de altă parte, Mircea Trifu este un monarhist. În trecut a fost membru PNG şi PNŢCD.
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: solutie impotriva, primarul etern, Mircea Hava, candidat unic, Mircea Trifu, Alba Iulia

Ratari

Criticisme (1)

Niet
12-01-2016
Mai, dar. Este un dar. Cine este acest Mircea Trifu? Il stie lumea, are sanse? Sau va fi un candidat care usureaza candidatura lui Mircea Hava?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>