#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Alba Iulia City Race 2016... sub semnul intrebarii

Alba Iulia City Race 2016... sub semnul intrebarii

Revista nr. 324 | 14-01-2016 | Alexandru Mitchievici


A treia ediţie a Alba Iulia City Race stă sub semnul întrebării. Înscrierile pentru ediţia 2016 trebuiau să înceapă în decembrie, dar suntem la jumătatea lunii ianuarie şi nu se ştie nimic, nu este nici un semn că evenimentul va avea totuşi loc.


La primele două ediţii, competiţia a fost organizată în luna martie de Asociaţia Sport la Orice Vârstă (din oraşul Voluntari), Primăria Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.

Dar iată comunicatul din 11 ianuarie 2016 al Asociaţiei Sport la Orice Vârstă:

„Pentru că tot mai mulţi dintre voi ne întreabă de ce nu am dat startul înscrierilor care de obicei începeau în decembrie, iată că ne facem curaj şi vă spunem, ca să nu ne mai întrebaţi în fiecare zi.

Alba Iulia City Race a fost în primele 2 ediţii un concurs mare, frumos, aproape grandios... asta în primul rând datorită faptului că a fost bine susţinut de cei din judeţul Alba, Primaria Alba Iulia, Consiliul Judeţean sau sponsori locali, şi în al doilea rând pentru că a fost organizat cu pasiune, multă muncă şi determinare.

Nu este un eveniment la care noi ca organizatori să ne dorim să-i scădem din calificativele pe care cu generozitate ni le-aţi acordat în anii trecuţi, aşadar vă mărturisim că nu îl vom putea face în orice condiţii, dar mai ales nu fără sprijinul comunităţii locale.

În momentul în care alba-iulienii vor decide (sperăm noi în ianuarie) că îşi doresc acest eveniment în suita lor anuală, de altfel excepţională, noi, Asociaţia Sport La Orice Vârstă vă vom pregăti imediat o a treia ediţie deosebită, aşa cum v-am obişnuit şi aşa cum merită oraşul Alba Iulia şi cetatea Alba Carolina.

Ca şi voi, sperăm că acest moment va veni foarte repede şi vom putea da startul înscrierilor!

Echipa Sport La Orice Vârstă”.
 
 
CITEŞTE şi:

 
 
Taguri: Alba Iulia City Race, sub semnul intrebarii, asociatia sport la orice varsta, primarie, inscrieri

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>