#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
FC Unirea Alba Iulia-Steaua... Buturuga Mica si cea Mare, azi pe Cetate

FC Unirea Alba Iulia-Steaua... Buturuga Mica si cea Mare, azi pe Cetate

Revista nr. 28 | 01-05-2010 | Catalin Constantin

Elevii lui Blaz Sliskovic îşi doresc să pună la respect echipa lui Stoichiţă şi să se impună în faţa Stelei. Uniristii au si un avantaj moral: Steaua a încasat  8 goluri în ultimele două partide. Steliştii au încasat 5 goluri în compania Rapidului şi 3 în meciul contra timişorenilor. Uniriştii vor să profite şi ei de problemele pe care le au steliştii în defensivă şi să puncteze în poarta lui Zapata sau Tătăruşanu.  Sliskovic este conştient că echipa lui nu va marca 3-4 goluri Stelei, totuşi tehnicianul s-ar mulţumi dacă echipa ar marca o singură dată.
„Dacă au primit 8 goluri în ultimele două partide, nu poate să zică faptul că aici o să primească 3-4 goluri. Sigur ăstea 8 goluri ce le-au primit spun ceva despre apărare, că ceva nu merge”, a afirmat Sliskovici.
Chiar dacă Unirea Alba Iulia dă piept cu una dintre cele mai galonate echipe din ţară, tehnicianul echipei din  „Cetatea Marii Uniri” nu s-ar mulţumi cu o remiza la meciul cu  „roş-albaştrii”. Bosniacul este de părere că doar cele 3 puncte mai pot menţine Unirea în cursa pentru evitarea retrogradării. Întâlnirea dintre cele doua combatante are loc azi de la ora 17.00. Partida va fi condusă la centru de Teodor Crăciunescu, ajutat la cele doua margini de Critian Nică şi Eduard Dumitrescu, iar arbitru de rezerva va fi Cătălin Popa.

*Steaua s-a cazat cu o zi înaintea meciului la Vila Elisabeta, proprietate a consilierului liberal Ioan Lazăr.

Taguri:FC Unirea, Steaua, Buturuga Mica, cea Mare, azi, pe Cetate, meci, fotbal

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>