#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Antrenorul Sliskovici promite... surprize, surprize in Gruia

Antrenorul Sliskovici promite... surprize, surprize in Gruia

Revista nr. 28 | 22-04-2010 | Alexandru Mitchievici

FC Unirea Alba Iulia va întâlni sâmbată, în cadrul etapei cu numărul 29 liderul la zi din Liga I, CFR Cluj. Chiar dacă vor da piept cu echipa din fruntea clasamentului „alb-negrii” sunt optimişti înaintea jocului din „Gruia”.
Aflate la polii opuşi ai clasamentului, dar şi cu obiective diferite CFR Cluj şi Unirea Alba Iulia au mare nevoie de puncte, fiecare echipă pentru a-şi îndeplini obiectivul scontat. Daca echipa lui Arpad Paszkani se luptă pentru titlu de campioană, gruparea din „Cetatea Marii Uniri” speră la trei puncte, pentru a mai putea visa la rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc. Chiar dacă pleacă cu a doua şansă, jucatorii Unirii au mărturisit că-şi doresc să obţină un rezultat pozitiv în „Gruia”. Sliskovici şi elevii săi nu trebuie să uite că chipa lui Mandorlini nu a simţit gustul înfrângerii pe teren propriu, iar acest lucru îi pune în postura de favoriţi pe clujeni. „Un meci dificil, întâlnim liderul la zi din România, o echipă cu pretenţii, cu  jucători de valoare, care din câte ştiu eu n-a pierdut nici un meci pe teren propriu. Noi venim după un rezultat pozitiv, vom merge la Cluj să facem un joc cât mai bun şi vom încerca să scoatem un rezultat pozitiv”, a mărturisit, mijlocaşul Unirii, Călin Cristea.
Antrenorul bosniac a promis însă o victorie, continuând astfel seria declaraţiilor super-optimiste! Rămâne să vedem dacă Sliskovici ştie pe ce se bazează în duelul cu italianul Mandorlini (tehnicianul CFR-iştilor). „Ştiu pe ce mă bazez când afirm asta, îi cunosc deja bine pe jucătorii aflaţi sub comanda mea iar felul în care se comportă ei la antrenamente şi atmosfera foarte bună din vestiar mă determină să cred că voi reuşi marea surpriză. Aştept victoria. Cu adevărat mă aştept să câştigăm. Vom veni de la Cluj cu trei puncte, cei care mă vor face nebun auzind vorbele mele de acum îşi vor retrage cuvintele la finalul meciului de sâmbătă seara. Clujul este cea mai în formă echipă din România, merită să fie pe primul loc dar nu ne este frică de ei”, a declarat Sliskovici.
În tur, pe stadionul „Cetate” cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 1-1 la capătul unui meci frumos, dominat de „alb-vişinii”. O eventuală victorie a „alb-negrilor” la Cluj ar spori şansele uniriştilor de a evita „matineul”. Deocamdată mai sunt doar calcule matematice... Întâlnirea dintre CFR Cluj şi Unirea Alba Iulia va avea loc sâmbătă de la ora 21.30 şi va fi transmisă la Digi TV.

Articol semnat de Cătălin Constantin


Antrenorul Sliskovici promite... surprize, surprize in Gruia Antrenorul Sliskovici promite... surprize, surprize in Gruia
Taguri:Blaz Sliskovici, promite, surprize, in Gruia, FC Unirea, Alba Iulia, CFR Cluj

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>