#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
In liga a III-a de fotbal... Zlatnenii traiesc periculos

In liga a III-a de fotbal... Zlatnenii traiesc periculos

Revista nr. 28 | 22-04-2010 | Alexandru Mitchievici

Divizionara terţă CS Zlatna a ratat şansa de a lua o gura de oxigen în lupta pentru evitarea retrogradării. Ieri elevii lui Fane Fogoroşi au reuşit doar o remiză pe teren propriu cu Unirea Ungheni.
„Aurarii” au început partida la turaţie maximă, iar în minutul 10 Alin Câmpean a deschis scorul pentru CS Zlatna. Din păcate pentru echipa de pe „malul Ampoiului” avea să fie doar un foc de paie. Oaspeţii  au revenit în joc şi au întors rezultatul până la pauză: 1-2.
În minutul 67 Alexandru Popa a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj şi a renăscut speranţele pe „Ampoi”. Din păcate pentru Fane Fogoroşi şi pentru echipa lui, partida sa încheiat nedecis: 2-2, iar Zlatna a cedat două puncte importante în lupta pentru evitarea retrogradării.
După 25 de etape CS Zlatna se află pe locul 13 cu 31 de puncte şi se află la doar două puncte de salvare. În runda următoare zlatnenii se vor de plasa la  Dej unde vor da piept cu Unirea din localitate. Întâlnirea va fi un adevarat derby al supravieţuirii, mai ales că cele două combatante se află la egalitate de puncte în clasament.
 

Taguri:liga a III-a, fotbal, zlatnenii, traiesc, periculos, CS Zlatna, Fane Fogorosi

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>