#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Uniristul Bogdan Bucurica, apreciat de Lucescu Jr.

Uniristul Bogdan Bucurica, apreciat de Lucescu Jr.

Revista nr. 28 | 22-04-2010 | Alexandru Mitchievici

Co-autor la toate cele trei golurile din partida cu Ceahlăul Piatra Neamţ, fundaşul de bandă stângă al unirii, Bogdan Bucurică a fost convocat de Răzvan Lucescu la naţionala sub 23 de ani a  României. Din păcate „tricolorii” nu au mai luat parte la turneul din Malta deoarece zborul a fost anulat. Prestaţiile constante ale lui Bucurică nu au rămas fără rezultat. Fotbalistul este monitorizat de ŢSKA Moscova, iar mai nou cochetează şi cu naţionala under 23. În pofida acestor lucruri pozitive, fundaşul nu se gândeşte la un transfer... ci doar la soarta echipei pentru care activează.
„Până la vara mai e mult, sper să adunăm cât mai multe puncte cu Unirea şi apoi vom vedea unde voi pleca, dacă voi pleca, dacă vor fi oferte concrete”, a mărturisit fundaşul Unirii Alba Iulia, Bogdan Bucurică.
Bucurică a sosit la Alba Iulia în 2008, de la CFR Cluj. „Alb-negrii” au plătit atunci pe jucător 18.000 de euro, iar acum  şefii  de pe „Cetate” îşi doresc să primească pe fundaş suma de 500.000 de euro.

*Reamintim, în ultima etapă, pe teren propriu FC Unirea a învins cu 3-2 pe Ceahlăul Piatra Neamţ. Bucurică a fost co-autorul celor 3 goluri uniriste...

Taguri:unirist, Bogdan Bucurica, apreciat, Lucescu Jr, nationala, Under 23, FC Unirea, co-autor, 3 goluri

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>