#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Mircea Hava e jupanul in PNL Alba, el decide cine candideaza

Mircea Hava e jupanul in PNL Alba, el decide cine candideaza

Revista nr. 323 | 09-01-2016 | Alexandru Mitchievici


Într-o conferinţă de presă, deputatul de Alba Clement Negruţ, preşedintele Mişcării Populare filiala Alba, respinge criticile dinspre PSD care spun că ar fi omul lui Mircea Hava.


Clement Negruţ a declarat: „Am văzut ce au spus unii din zona PSD, Dîrzu, Jidveanu, că eu am fost pus de Hava să candidez, că sunt omul lui Hava...şi alte poveşti de genul ăsta. Eu candidez ca să câştig, am o şansă, dar ştiu că este greu să te lupţi cu primarul în funcţie, avantajat de legea electorală, dar nu imposibil”.
 
„Este interesant că disputele dintre Hava şi Rareş Buglea continuă... Am văzut ce a declarat Mircea Hava în presă. Hava a spus: „eu sunt jupânul şi decid”. Dar liberalii zic: dacă vechiul PDL dă candidatul pentru primărie, ar fi normal ca vechiul PNL să de candidatul pentru Consiliul Judeţean Alba. Prin ricoşeu, ajunge la un anumit personaj (n.a. - Ion Dumitrel), nu ştim în ce falcă l-a lovit, dreapta sau stânga ?”, a mai spus Negruţ.

Clement Negruţ va candida la alegerile locale din iunie 2016, el intrând în lupta pentru Primăria Alba Iulia, condusă din 1996 de Mircea Hava (fost lider FSN, PD, PDL şi, mai nou, PNL).
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
 
Taguri: primarul, Mircea Hava, jupanul, PNL Alba, decide cine candideaza, primarie, candidat, Clement Negrut, miscarea populara

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>