#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Juniorii albaiulieni, premiati la Cluj de Mosul Craciun al sahistilor

Juniorii albaiulieni, premiati la Cluj de Mosul Craciun al sahistilor

Revista nr. 321 | 22-12-2015 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 20 decembrie 2015, Clubul sportiv Napocensis Activ din Cluj-Napoca a organizat turneul pentru copii Vine Moşul !


Competiţia a reunit zeci de copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani, iar printre premianţi s-au numărat şi şahiştii albaiulieni.

La grupa de avansaţi sub 12 ani, Ianis Tarciuc (CSU Alba Iulia, 9 ani) a terminat primul loc cu 5,5 puncte acumulate în 6 partide.

Mai mult chiar, copiii albaiulieni care studiază şahul în grupele de iniţiere ale antrenorului Marius Ceteraş au dominat secţiunea copii începători. Cu 6 victorii în 6 partide, Andrei Simina (6 ani) a obţinut un nou succes în competiţiile de copii, fiind urmat de un alt albaiulian: George Pleşa (7 ani), care a obţinut 5 puncte.

Mezinul delegaţiei din oraşul unirii, Alexandru Simina (5 ani), care se anunţă a fi o mare speranţă a şahului albaiulian, a avut o evoluţie foarte bună, realizând 4 victorii, cu 2 partide pierdute împotriva colegilor săi de pregătire clasaţi pe podium.

„Aceste rezultate frumoase vin ca o răsplată pentru munca acestor copii, care au fost foarte serioşi la pregătire pe parcursul acestui an. Sper ca în următorii ani ei şi alţi copii albaiulieni aflaţi la începutul carierei şahiste să ajungă în elita juvenilă naţională, acolo unde deja se află juniorii albaiulieni Mihnea Costachi, George Ileană, Iustin Ciorgovean şi Radu Ţâmpea”, a declarat antrenorul albaiulian Marius Ceteraş.
 
 
CITEŞTE şi:
 
 

Juniorii albaiulieni, premiati la Cluj de Mosul Craciun al sahistilor Juniorii albaiulieni, premiati la Cluj de Mosul Craciun al sahistilor Juniorii albaiulieni, premiati la Cluj de Mosul Craciun al sahistilor
Taguri: juniorii albaiulieni, premiati, Cluj, Mosul Craciun, sahisti, Marius Ceteras, Ianis Tarciuc

Ratari

Criticisme (1)

Cormoș Dumitru Radu
23-12-2015
Succes și valoare! Dumidalba
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>