#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
ALDE viseaza procente... vrea 7-10 la suta in judetul Alba

ALDE viseaza procente... vrea 7-10 la suta in judetul Alba

Revista nr. 318 | 03-12-2015 | Alexandru Mitchievici


Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) filiala Alba are gânduri mari pentru alegerile din 2016, cele locale şi cele parlamentare.


Preşedintele ALDE Alba, Ioan Uţiu, a declarat într-o comferinţă de presă: „Fuziunea dintre cele două partide (PLR şi PC) a fost o reuşită. ALDE este o forţă în judeţul Alba, are organizaţii constituite în 68 de localităţi, în alte 10 vom avea în curând, astfel că în 1 februarie 2016 o să vă putem comunica toţi candidaţii în judeţul Alba. ALDE trebuie să reprezinte a treia forţă în judeţul Alba, dar şi în ţară. Eu cred că vom obţine între 7 şi 10 la sută în judeţul Alba. Am vrut să fiu exigent, dar se poate mai mult”.

Liderii ALDE Alba se bazează şi pe rezultatul unui sondaj INSCOP. Daniel Nicolae Nariţa precizează: „Deşi ALDE şi Tăriceanu nu şi-au anunţat intenţia de a candida la Bucureşti, Tăriceanu are 17 la sută în intenţiile de vot, pe locul 1... în sondajul comandat de PNL”, candidatul liberal fiind doar pe 3. Sondajul nu a fost făcut public, dar a apărut pe ici, pe colo, prin sursele esenţiale.

ALDE s-a constituit prin unirea Partidului Liberal Reformator (al lui Călin Anton Constantin Popescu Tăriceanu) cu Partidul Conservator (al lui Daniel Constantin).
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Taguri: ALDE viseaza procente, 7-10 la suta, judetul Alba, Ioan Utiu, Daniel Nicolae Narita, Radu Matei Todoran

Ratari

Criticisme (1)

AI
03-12-2015
Cu oameni precum traseista inspectoare Staicu!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>