#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Vezi cine nu vine la Alba Iulia de 1 Decembrie. Ramai stupefiat. Sa mori, alta nu...

Vezi cine nu vine la Alba Iulia de 1 Decembrie. Ramai stupefiat. Sa mori, alta nu...

Revista nr. 317 | 27-11-2015 | Alexandru Mitchievici


Ardealul ne cheamă, Ardealul ne cheamă, Guvernul e numai la noi !


E oficial, Vezi aici, N-o să-ţi vină să crezi cine..., A făcut un gest de neimaginat, Tulburător, Halucinant, Decizie şocantă... acestea sunt noile expresii ale limbajului de lemn cretinizant al pseudo-cvasi-presei româneşti.... de care avem parte, inclusiv la Alba Iulia, că doar nu suntem noi mai breji...

În fine. E oficial ! Nu că ar plânge Ardealul de Ziua Naţională de lipsa conducătorilor României care sunt ardeleni ambiii... premierul este din Zalău (mulţi cred că nici nu ştiu pe unde vine asta, dar n-are importanţă) şi preşedintele e sibian, dar la Alba Iulia nu vine nici premierul Dacian Cioloş, nici preşedintele României, Klaus Werner Iohannis.

Pe această cale îi salutăm din Alba Iulia pe cei doi mari ardeleni care conduc România! Să rămâneţi acolo unde sunteţi. Dacă se poate, să nu mai veniţi prea curând! Să nu vă întoarceţi ca şi Boc, că nu vrem asta ! Nu !

Dacian Cioloş a spus că-l va trimite la Alba Iulia ca reprezentant pe generalul Petre Tobă de Carte cel cu Plagiatul, iar preşedintele Iohannis îl va trimite pe... Vasile Dâncu.

Acuma, ori suntem tehnocraţi, ori nu mai suntem ?! Ce dreak !
 
 
ULTIMA ORĂ, NIUZ ALERT, BREAKING NIUZ, EXCLUSIV ŞOCANT: La Alba Iulia nu vine nici mândrul că este român Victor Viorel Ponta şi nici mândrul că este javră ordinară Traian Băsescu... 
 
 
CITEŞTE şi:
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare, adică... cu zâmbetul pe buze !
 
 
Foto: mediafax.ro
 
 
 
Taguri: vezi cine nu vine la Alba Iulia, ramai stupefiat, sa mori, alta nu...ziua nationala, Klaus Iohannis, Dacian Ciolos

Ratari

Criticisme (3)

Sica
27-11-2015
In ultimii ani 1 decembrie fara politicieni a fost o sarbatoare normala, fara aiureli populiste, fara lunetisti, poate cativa baieti de la SRI sa ia pulsul patriotismului. De cate ori au fost politicieni de varf la Alba totul s-a dus de rapa. Sa stea acolo ca nu` i sarbatoarea lor ci a noastra.
Raspunde
Fakir
27-11-2015
Daca vin Vasile Blaga, Radu Berceanu, Adriean Videanu, Teo Atanasiu, Ludovic Orban, Sulfina Barbu si cu Roberta Anastase e OK.
Raspunde
Doru
28-11-2015
Mai, oameni buni, dar nici macar Gabi Oprea nu vine ? Sau decat Liviu Dragnea ? pai ce facem aici ?
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>