#455
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Florin Roman in direct la televiziunea marilor proiecte

Florin Roman in direct la televiziunea marilor proiecte

Revista nr. 316 | 15-11-2015 | Alexandru Mitchievici


Prieteniile te ajută din când în când să ieşi în faţă, chiar pe plan naţional, să te vadă lumea, să te faci remarcat... contează aici dacă ai voce şi ceva talent.


Florin Roman, vicepreşedintele CJ Alba, Omul Marilor Proiecte Nefinalizate din judeţul Alba, a ajuns la Realitatea TV, invitat probabil în baza prieteniei cu Omul Marilor Emisiuni, Rareş Bogdan. Emisiunea s-a consumat în seara de vineri, 13 noiembrie 2015.

De la CJ Alba Roman a ajuns direct în studourile Realitatea TV de la Bucureşti în emisiunea unui clujean, altul decât Rareş Bogdan: este vorba de emisiunea lui Tavi Hoandră... că sună mai familiar.

Foarte bine, felicitări! Nu e rău, vorba aia: reclama sufletul comerţului... Dar ne aducem aminte, întâmplător, de vremurile în care Roman vorbea la telefon, tot la Realitatea TV, cu prietenul său, Ministrul Marilor Proiecte, PSD-istul Dan Şova, cel care a venit şi la Blaj, la un eveniment al firmei germane Bosch. Ei bine, marile proiecte ale celor 2 prieteni s-au transformat în marile eşecuri, cât de autostrada Alba Iulia-Viena, e sublimă. Faci decât 4 ore până la graniţa româno-maghiară.

Dincolo de felicitări, l-am întreba pe Florin Roman câteva lucruri, nu multe, nu complicate:

1.Cine plăteşte pentru incompetenţa CJ Alba care de 11 ani nu a fost în stare să construiască în judeţul Alba o Groapă Ecologică pentru Depozitarea Gunoaielor (un Depozit Conformă de Deşeuri, cum se spune) ?

2.Cine plăteşte pentru zecile de milioane de euro pe care România le va pierde prin nefinalizarea tronsonului de autostradă Sebeş-Turda ?

3.Cine plăteşte pentru banii pe care România îi va pierde pentru nefinalizarea lucrărilor la Groapa de Gunoi de la Galda de Jos ?

4.Cine plăteşte pentru a 7-a candidatură a lui Mircea Hava (Stăpânul Pavelelor) la Primăria Alba Iulia ? Probabil în Alba Iulia avem un singur om competent la toate: Mircea Hava (cel care a ras Parcul Custozza în 2011), ajutat evident de city-managerul Nicolaie Moldovan. Amin.
 
 
CITEŞTE şi:

 
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare... 
 

 

 

Taguri: Florin Roman, in direct, televiziunea, omul, ministrul, marilor, proiecte, Realitatea TV, Tavi Hoandra

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>