#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Ambasadorul SUA Hans Klemm vine la Alba Iulia

Ambasadorul SUA Hans Klemm vine la Alba Iulia

Revista nr. 315 | 10-11-2015 | Alexandru Mitchievici


E.S. Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, se va afla miercuri, 11 noiembrie 2015, la Alba Iulia.


Ambasadorul va efectua o vizită personală de informare la Alba Iulia...

Hans Klemm se va întâlni cu primarul Mircea Hava la sediul Primăriei Alba Iulia, după care va asista la ceremonialul de schimbare a gărzii Cetăţii Alba Iulia.

Ambasadorul american nu va avea o întâlnire cu presa locală.

De notat că Hans Klemm este primul ambasador plin în România după decembrie 2012, momentul când a expirat mandatul lui Mark Gitenstein (un personaj controversat, contestat de o mare parte a societăţii româneşti pentru că l-a susţinut deschis pe contestatul preşedinte Traian Băsescu). Ulterior, ambasadorul Gitenstein a fost recompensat de regimul Băsescu, primind un post călduţ în Consiliul de Administraţie al Fondului Proprietatea.

În mod surprinzător, fostul preşedinte Traian Băsescu l-a atacat în public (8 noiembrie 2015) pe noul ambasador Klemm pentru implicarea declarativă în protestele din ultimele zile de la Bucureşti.

„M-a surprins ambasadorul SUA, nu cred că a avut mandat de mesaj pentru ceea ce a spus despre manifestaţii. A DAT MESAJ DESTABILIZATOR, a zis ca oamenii să stea în piaţă. Nu le-ajunge Moldova, Ucraina, mai trebuie şi România destabilizată”, a declarat Băsescu pentru B1 TV.
 
 
*În urmă cu 5 ani şi ambasadorul Mark Gitenstein a vizitat Alba Iulia (era în iulie 2010), însă într-o vizită oficială....
 
 
Foto: hotnews.ro
 
 
CITIŢI şi:

 

 
 
Taguri: ambasadorul, SUA, Hans Klemm, Alba Iulia, Mircea Hava, Mark Gitenstein, cetatea, garda, cetatii, tunurile

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>