#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Exclusiv. Vezi ce a facut primarul Mircea Hava cu banii din Fondul de Rezerva al Orasului Alba Iulia

Exclusiv. Vezi ce a facut primarul Mircea Hava cu banii din Fondul de Rezerva al Orasului Alba Iulia

Revista nr. 315 | 09-11-2015 | Alexandru Mitchievici


Trebuie să facem o rectificare necesară. Cu scuzele de rigoare. Primarul lor (nu al meu, nu al nostru), Mircea Hava - pe numele său, nu a fost plecat în ultimele zile în Italia pentru o vizită peisagistică, aşa cum scrie presa răutăcioasă.

 
În urma mijloacelor specifice de filaj sentimental şi prelucrare informaţională, reporterii revistei electronice Plaiu Luminatu au aflat ce a făcut primarul lor în ultimele zile.
 
Mircea Hava a cerut tuturor cumpătare şi empatie în aceste momente de tragedie naţională: Hava a fost primul care a ales să renunţe. A renunţat la spa-ul din fiecare dimineaţă de la ora 11.00 de la Hotel Parc, şi-a redus porţia zilnică de whiskey şi a aruncat în sertar cutia cu ţigarete cubaneze... şi în plus, de-a dreptul extraordinar, s-a prezentat la şedinţa extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia de luni, 9 noiembrie 2015.

În timp ce pe străzile Ţării lumea protesta împotriva corupţiei politice şi a incompetenţei din administraţie, dânsul, adică primarul lor, s-a gândit şi s-a gândit şi s-a tot gândit ce să facă cu banii din Fondul de Rezervă al Oraşului Alba Iulia... Este vorba de 50.000 de lei, adică bani de o seară cu băieţii în oraş pentru Mircea.

Şi ce s-a gândit să facă Mircea ?! Mircea a a făcut un think tank cu Gheorghe şi cu Hava, cu Nicolaie Moldovan, Dorin Nistor, Paul Voicu, Hedviga Călin şi cu Lăncrănjan Franchini şi au decis destinaţia banilor:
 
1.Pentru refacerea PDL-ului, cea mai mare calamitate istorică din ultimii 10 ani
2.Pentru cauţiunea pe care Elena Udrea trebuie să o plătească pentru a scăpa de Puşcărie în dosarul celor 5 milioane de euro daţi de Hidroelectrica pentru campania electorală a PDL
3.Pentru construirea a încă 500 de locuri de parcare în vechiul Parc Custozza din Alba Iulia
4.Pentru campaniile electorale ale lui Dorin Nistor în anul 2016
5.Pentru repararea Noului PNL, o tragedie politică colectivă tristă şi de neînţeles...

Din cauza tragediei din Clubul Colectiv, Mircea Hava s-a răzgândit! Mircea a decis ca banii din Fondul de Rezervă al Oraşului Alba Iulia să fie daţi victimelor din Colectiv. Că vorba aia, se apropie alegerile locale şi hiper-competentul primar vrea al 7-lea mandat !
 
 
 
 
Acest text este un PAMFLET şi se tratează ca atare !
 
 
 
Taguri: exclusiv, primarul, Mircea Hava, banii, fondul, rezerva, Alba Iulia, 50.000 lei

Ratari

Criticisme (1)

Radu
10-11-2015
Esti nebun, man! Tocmai ce ti-ai facut niste "prieteni" la Primarie!
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>