#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Angajatii Directiei Finantelor Publice Alba vor salarii egale cu colegii de la Minister

Angajatii Directiei Finantelor Publice Alba vor salarii egale cu colegii de la Minister

Revista nr. 314 | 03-11-2015 | Alexandru Mitchievici


Câteva 100 de angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba au participat marţi, 3 noiembrie 2015, la un protest spontan la sediul instituţiei.


Protestatarii au cerut salarii mai mari, contestând în acelaşi timp Ordonanţa de Guvern nr. 47 din 2015 prin care se majorează DOAR salariile angajaţilor din Ministerul Finanţelor.

Anterior Guvernul Ponta a decis majorarea cu peste 50 la sută (de la 1 noiembrie 2015) pentru cei care beneficiază de statutul de funcţionar public şi pentru personalul contractual din aparatul propriu al Ministerului Finanţelor Publice, al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, al Agenţiei Naţionale pentru Achiziţii Publice şi al Direcţiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili.

Reamintim, Ordonanţa de Guvern nr. 47 din 2015 prevede creşterea drepturilor salariale pentru angajaţii Ministerului de Finanţe, aparat propriu, ANAF şi Direcţia Marilor Contribuabili.

La finalul zilei Guvernul Ponta a decis anularea prevederilor O.G. nr. 47 din 2015.
 
 
 
Taguri: angajatii, directia, finantelor, publice, Alba, salarii, egale, colegii, minister, Cornel Suciu, director, ordonanta, guvern

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>