#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Politistii din Alba doneaza sange pentru ranitii tragediei din Clubul Colectiv

Politistii din Alba doneaza sange pentru ranitii tragediei din Clubul Colectiv

Revista nr. 314 | 04-11-2015 | Alexandru Mitchievici


Solidaritate este cuvâtul de ordine al zilei şi la Alba Iulia. Circa 180 de poliţişti s-au înscris pe listele de donare de sânge.


Miercuri, 4 noiembrie 2015, au venit circa 30 de poliţişti pentru a dona sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, urmând ca restul să vină pe rând în zilele următoare.

Marţi, 3 noiembrie, jandarmii din Alba s-au aflat printre donatori.
 
După tragedia din Clubul Colectiv din Bucureşti (când peste 30 de persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui incendiu), numărul donatorilor din Alba Iulia a crescut. Dacă în perioada normală media lunară este de 600 donatori, în ultimele zile la centrul de donare au fost 50, respectiv 58 de donatori.
 
 
 

Politistii din Alba doneaza sange pentru ranitii tragediei din Clubul Colectiv Politistii din Alba doneaza sange pentru ranitii tragediei din Clubul Colectiv Politistii din Alba doneaza sange pentru ranitii tragediei din Clubul Colectiv Politistii din Alba doneaza sange pentru ranitii tragediei din Clubul Colectiv Politistii din Alba doneaza sange pentru ranitii tragediei din Clubul Colectiv Politistii din Alba doneaza sange pentru ranitii tragediei din Clubul Colectiv
Taguri: politistii, Alba, doneaza, sange, victimele, tragediei, clubul, Colectiv, incendiu, arsuri, raniti, morti

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>