#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Batalie intre sarbi pe Cetate din care a castigat FC Unirea - Sliskovici vs. Filipovici

Batalie intre sarbi pe Cetate din care a castigat FC Unirea - Sliskovici vs. Filipovici

Revista nr. 27 | 17-04-2010 | Alexandru Mitchievici

O nouă minune pe Cetate: FC Unirea a câştigat din nou, cu 3-2 în faţa Ceahlăului lui Pinalty...
Unirea Alba Iulia şi Ceahlăul Piatra Neamţ au oferit un meci nebun pe „Cetate”, unde s-au înscris cinci goluri. Chiar dacă per ansamblu jocul a fost apatic cu puţine ocazii şi sărac în faze spectaculoase... finalul a fost incendiar. În ultimele minute de joc Ceahlăul ar fi putut da lovitura pe „Cetate”, însă golul a „picat” în poarta nemţenilor, în ultimul minut din prelungiri. Aflat la a treia victorie pe banca „alb-negrilor”, Blaz Sliskovic consideră meritat succesul contra echipei de „sub Pietricica”. „Am meritat victoria, am crezut  până la final în şansa noastră. Prima repriză a fost din nou reuşită, pentru ca actul secund să aduca din nou o scădere. E o dovadă de caracter şi îi felicit pe jucători pentru că au fost tari din punct de vedere  psihic”, a spus la finele jocului tehnicianul Unirii, Blaz Sliskovic.  
Antrenorul echipei din Piatra Neamţ nu a părut să înţeleagă cum formaţia lui a încasat trei goluri la Alba Iulia. „Am trăit un sentiment ciudat la Alba Iulia, nu am încasat trei goluri de la echipe precum Dinamo, Rapid, Steaua sau Timişoara. Cât timp mai avem şanse matematice, luptăm să ne salvăm”,  a declarat la finele meciului Zoran Filipovic (un alt tehnician ex-iugoslav), antrenor Ceahlăului.
În urma succesului cu moldovenii, FC Unirea Alba Iulia a acumulat 23 de puncte şi ocupă ultimul loc, în vreme ce echipa din Piatra Neamţ se află pe 17 cu un punct mai mult decât „alb-negrii”.
 

Taguri:batalie, intre, sarbi, pe Cetate, din care, a castigat, FC Unirea, Sliskovici, Filipovici

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>