#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
Ne batem doar pentru barem - alte 3 puncte pentru FC Unirea, venite cam tarziu

Ne batem doar pentru barem - alte 3 puncte pentru FC Unirea, venite cam tarziu

Revista nr. 27 | 17-04-2010 | Alexandru Mitchievici

Sub privirile a aproximativ 2.000 de spectatori, Unirea Alba Iulia s-a impus vineri 3-2 în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ si a mai adunat încă trei puncte pentru îndeplinirea baremului de 25 de puncte. Debutul de partidă a fost lent, iar  prima acţiune importantă a avut loc în minutul 29, când ”alb-negrii” lui Sliskovic au reuşit să deschidă scorul prin Nemaja Jovanovic (jucător aflat la prima reuşită pentru Unirea), în urma unei centrări excelente de pe partea stângă. Echipa din ”Cetatea Marii Uniri” a fost egalată după doar nouă minute, nemţeanul Bădescu l-a ”executat” pe Cernea cu o scăriţă din interiorul careului. Totuşi avea să fie 2-1 la pauză pentru albaiulieni, mijlocaşul Florin Dan înscriind cu un şut din interiorul careului.
După pauză, antrenorul Ceahlăului, Zoran Filipovic a forţat egalarea şi a  produs prima schimbare. Edson a fost înlocuit cu Mulisa, iar ”galben-negrii” au semănat panică în careul Unirii. Tehnicianul oaspeţilor s-a dovedit a fi inspirat, iar Cebotaru a reuşit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj dar şi liniştea pe stadionul ”Cetate”.  În minutul 94, când nimeni nu mai spera la o minune, Unirea Alba Iulia înscrie. Acelaşi Nemanja Jovanovic izbuteşte să înscrie din nou... şi să aducă astfel cele trei puncte pentru corabia uniristă. Unirea Alba Iulia s-a impus din nou cu 3-2 în faţa Ceahlăului, la fel ca în sezonul 2003-2004.
Antrenorul Unirii Alba Iulia, Blaz Sliskovic, a mizat la jocul cu Ceahlăul pe următorul „11”: 12.Cornel Cernea, 17. Ionuţ Bălan, 2.Andrei Poverlovici, 13.Nikola Vujadinovic, 23.Bogdan Bucurică, 20.Adrian Olah, 5.Răzvan Dâlbea (cpt.), 26.Norbert Varga (65 - 11.Enzo Bruno), 14.Călin Cristea (74 - 22.Vitinha), 33.Nemanja Jovanovic, 19.Florin Dan (82 - 18.Alexandru Bălţoi).
Brigada de arbitrii a fost condusă la centru de Mugurel Drăgănescu, ajutat la cele două margini de Adrian Vidan si Bogdan Velicu.

Taguri:ne batem, doar, barem, trei, puncte, mari, Unirea, meciul, Ceahlaul

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>