#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Premiera la Teatrul de Papusi Prichindel - Universul din lanterna magica

Premiera la Teatrul de Papusi Prichindel - Universul din lanterna magica

Revista nr. 27 | 15-04-2010 | Alexandru Mitchievici

Motiv de fericire pentru prichindeii din Alba Iulia: Teatrul de Păpuşi „Prichindel” Alba Iulia prezintă un nou spectacol pentru cei mici: „Universul din lanterna magică”, care va fi prezentat duminică, 18 aprilie, de la ora 17.00.
Spectacolul „Universul din lanterna magică” este produs de Teatrul de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia, având scenariul şi regia semnate de Radu Dinulescu; scenografie şi păpuşi: Ioan Pitic; muzica: Levente Szöcs (percuţii şi instrumente de suflat); distribuţia: Amalia Pop, Teodora Popa, Elena Scorţeanu; lumini: Ovidiu Tămăşan; sunet: Levente Szöcs; manager: Ioana Bogăţan.
Regizorul Radu Dinulescu a sintetizat astfel noua producţie teatrală: „Spectacol cu actori şi păpuşi precum şi cu tot felul de maşinării şi instalaţii pentru copii de la 6 ani în sus dar şi pentru părinţii lor. Într-un spaţiu nou, ostil, plin de bolovani şi pietre, dintr-un ou aruncat de destin, se naşte o lume nouă, cu fiinţe stranii dar simpatice. Aceleaşi probleme, aceleaşi mituri, aceleaşi mici poveşti, ne amintesc de propria noastră istorie, de propriile noastre calităţi şi defecte... Lumea, lumile sunt ciclice şi mereu, dorinţa de a depăşi condiţia duce fatalmente la catastrofă. Un spectacol care încearcă să ne spună, fără cuvinte, dar cu multă muzică şi culoare, cât de importantă este iubirea, mila şi teama în marea experienţă a vieţii din orice fel de Univers”.

Taguri:premiere, teatrul, Prichindel, papusi, Alba Iulia, universul, lanterna, magica

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>