#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Universitarul albaiulian Mihai Pascaru prezinta o noua carte... de poezii

Universitarul albaiulian Mihai Pascaru prezinta o noua carte... de poezii

Revista nr. 27 | 13-04-2010 | Alexandru Mitchievici

Joi, 15 aprilie, la universitatea albaiuliană are loc o lansare de carte: „Grămadă ordonată” este o carte de poezii semnată de universitarul Mihai Pascariu, pe care toată lumea îl ştie mai degrabă ca sociolog, cercetător, autor de volume ştiinţifice, profesor la catedră.
Volumul „Grămadă ordonată” a apărut în 2009 la Editura ArtPress din Timişoara (şi nu este prima întreprindere de acest fel a universitarului albaiulian).
Întâlnirea cu cartea lui Mihai Pascariu, cu autorul şi invitaţii săi, începe la ora 12.00 la Palatul Apor (Sala Senatului Universităţii „1 Decembrie 1918”).
Cartea va fi prezentată de Aurel Pantea, preşedintele Filialei Alba-Hunedoara a Uniunii Scriitorilor din România, iar Ludmila şi Viorel Cioflică (trupa Skepsis) vor susţine un scurt recital de poezie şi muzică. Întâlnirea este realizată de Filiala Alba-Hunedoara a USR, Catedra de Limba şi Literatura Română, Catedra de Sociologie şi Asistenţă Socială din universitatea albaiuliană.

Taguri:universitarul, albaiulian, Mihai Pascaru, prezinta, o noua, carte, poezii, Universitatea 1 Decembrie 1918, gramada, ordonata

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>