#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Mesajul Cardinalului Lucian catre familiile victimelor de la Bucuresti

Mesajul Cardinalului Lucian catre familiile victimelor de la Bucuresti

Revista nr. 313 | 31-10-2015 | Alexandru Mitchievici


După tragedia din Clubul Colectiv din Bucureşti românii şi-au demonstrat solidaritatea faţă de supravieţuitori.

Reamintim, vineri, 30 octombrie 2015, la Clubul Colectiv din Bucureşti în timpul unui concert s-a produs un incendiu de la artificii: 27 de persoane au murit şi alte zeci au fost rănite, unele fiind spitalizate în condiţie critică. 

Cardinalul Lucian Mureşan, şeful Bisericii Greco-Catolice Unite cu Roma, le transmite un mesaj familiilor victimelor incendiului:

„Familiilor îndoliate,

Celor răniți,
 
Tuturor oamenilor de bună învoire,

Cu cutremur și durere în suflet am aflat prin mijloacele mass-media despre devastantul incendiu produs în seara zilei de vineri, 30 octombrie 2015 la București, în care multe suflete tinere s-au reîntors la Casa Tatălui ceresc, iar altele se află în mari suferințe.

Pe toți cei suferinzi din cauza acestei tragedii îi asigurăm de rugăciunea noastră și de tot gândul cel bun. Pe cei răposați îi încredințăm dragostei pline de îndurare a lui Dumnezeu, și cerem de la Părintele luminilor mângâiere, tărie și vindecare peste familiile îndoliate și peste toți cei care au fost loviți de această catastrofă.

În numele episcopilor, preoților, călugărilor și călugărițelor și al credincioșilor greco-catolici din România, nădăjduind în lumina Învierii Mântuitorului, transmitem tuturor familiilor îndoliate cele mai sincere condoleanțe, în speranța vindecării sufletești și trupești a celor răniți, mulțumind tuturor celor care se ostenesc pentru salvarea lor, și asigurându-Vă pe toți de unirea întru rugăciune.

+ Lucian Cardinal Mureşan
Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolică”.
 
 
 
Taguri: mesaj, preafericitul, cardinal, Lucian, familiile, victimelor, Bucuresti, Colectiv, incendiu, greco-catolica, biserica

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>