#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Procurorii DNA Alba in actiune... evident nu in judetul Alba

Procurorii DNA Alba in actiune... evident nu in judetul Alba

Revista nr. 311 | 14-10-2015 | Alexandru Mitchievici
 
Cine a spus că DNA Alba nu există? Ei bine, există. Procurorii DNA Alba au lansat zeci de percheziţii, dar evident că nu în judeţul Alba, care e un judeţ pur, curat ca lacrima, cu politicieni plini de smerenie şi inocenţă...
 
Iată cum sună comunicatul DNA:
 
„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2005-2015.
 
În cursul zilei de 14 octombrie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se desfășoară percheziții domiciliare în 61 locații situate în județele: Sibiu, Brașov, Ilfov și Neamț, din care 2 sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.
 
În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. 
 
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”. 
 
Una din locaţiile vizate de procurorii DNA este Primăria Şelimbăr, judeţul Sibiu. Prejudiciul estimat este de 114 milioane de euro. 
 
 
 
Taguri: procurorii, DNA, Alba, actiune, judetele, Sibiu, Brasov, Ilfov, Neamt, prejudiciu, restituiri, SRI, jandarmerie

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>