#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Podul lui Clement Negrut

Podul lui Clement Negrut

Revista nr. 307 | 17-09-2015 | Alexandru Mitchievici
 
 
 
Izvorul lui Homoşteanu, pârâul Iovului, bisericuţa lui Mihai Viteazul, Primăria lui Mircea, ocupată de Mircea şi tovarăşii lui pavelişti.
 
Deputatul Clement Negruţ e decis să rămână în istoria oraşului Alba Iulia printr-un proiect major (fără legătură cu marile proiecte, după cum subliniază deputatul): Clement Negruţ propune un al doilea pod peste Mureş în zona Partoş, pentru a elibera astfel o parte din traficul imens din zonă.
 
Podul lui Negruţ ar trebui să fie al doilea pod rutier peste Mureş, care ar trebui să fie construit aproape de cel existent. Pentru a decongestiona circulaţia rutieră, de la pod s-ar putea face o şosea pe 4 benzi, eventual până în zona Izvorului lui Homoşteanu sau chiar până la Lancrăm.
 
Acest proiect va fi vârful de lance al campaniei lui Clement Negruţ în bătălia pentru Primăria Alba Iulia în anul 2016.
 
În vârstă de 51 de ani, deputatul Clement Negruţ (preşedintele PMP Alba) este primul politician care şi-a anunţat candidatura pentru Primăria Alba Iulia.
 
În 2010 Guvernul a plătit peste 1.200.000 de euro pentru reparațiile făcute la podul de peste Mureș. Timp de mai multe luni s-­a circulat pe un ponton construit de militarii geniști de la batalionul din Alba Iulia sau făcând un ocol mai lung prin comuna Ciugud.
 
 
CITEŞTE şi:
 
http://plaiuluminatu.ro/articol--268--9--5149--Deputatul-Clement-Negrut-implineste-astazi-50-de-ani.html
 
 
 
Taguri: podul, Clement Negrut, deputat, PMP Alba, Mircea Hava, candidatura

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>