#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Targul Apulum Agraria la Alba Iulia

Targul Apulum Agraria la Alba Iulia

Revista nr. 307 | 16-09-2015 | Alexandru Mitchievici
 
 
O noutate la Apulum Agraria din acest an: pentru a atrage mai mulţi crescători de animale, ediţia a XXIV-a a târgului are loc lângă Bazinul de Înot (zona magazinului Profi).
 
Evenimentul se desfăşoară în perioada 25-27 septembrie 2015, având ca scop promovarea agriculturii judeţului Alba, respectiv a fermierilor – membri ai asociaţiilor profesionale din judeţ şi a produselor agricole ale acestora.
 
Cu acest prilej vor fi organizate expoziţii cu vânzare de produse alimentare, standuri cu legume, fructe şi material săditor, expoziţii de animale, păsări şi animale mici, expoziţii de unelte, utilaje şi echipamente agricole, standuri cu produse fitosanitare, concursuri şi demonstraţii culinare etc.
 
Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean Alba împreună cu Primăria Municipiului Alba Iulia, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultura Alba, parteneri fiind Camera Agricolă Judeţeana Alba, Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Alba, Asociaţia Crescătorilor de Ovine din judeţul Alba, Asociatia Judeţeană a Crescătorilor de Bovine Alba, Asociaţia Ţara Vinului şi Asociaţia Producătorilor de Produse Tradiţionale, Ecologice şi de Casa Alba Transilvania.
 
 
 
Taguri: targul, Apulum, agraria, Alba Iulia, XXIV, bazinul, olimpic, Profi, Kaufland

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>