#451
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Tudor Chirila, actor si cantaret la Alba Iulia

Tudor Chirila, actor si cantaret la Alba Iulia

Revista nr. 304 | 29-08-2015 | Alexandru Mitchievici


În cadrul evenimentului Alba Iulia Music and Film Festival, 4-6 septembrie 2015, va avea loc concertul susţinut de trupa Vama, cu Tudor Chirilă în prim-plan.


Concertul are loc duminică, 6 septembrie, de la ora 20.00, pentru ca la finalul concertului, de la ora 21:30, să aibă loc proiecţia filmului LIVE, o producţie 2015.
 

Filmul LIVE

Dilmul LIVE spune povestea Emei, o prezentatoare TV de succes, gazda unei apreciate emisiuni de investigații. Rolul este interpretat de Rodica Lazăr, o actriță binecunoscută publicului prin aparițiile sale în „Moartea domnului Lăzărescu” sau „Principii de viață”, dar și în scurt-metrajul „Ramona”, care anul acesta a câștigat la Cannes marele premiu al secțiunii „Semaine de la critique”. În LIVE, succesul Emei depinde de ratingul emisiunii pe care îl realizează, iar Ema e dispusă să își pună la bătaie sănătatea, dar și toate resursele pentru a scoate adevărul la iveală. Unul dintre cazuri, în care investighează un om de afaceri interpretat de Tudor Chirilă, o aduce însă în mijlocul unui scandal de proporții care îi va schimba dramatic viața - după cum ne asigură organizatorii festivalului de la Alba Iulia.

Actriţa Rodica Lazăr va fi prezentă la Alba Iulia Music & Film Festival iar, la finalul proiecției, va răspunde întrebărilor publicului albaiulian...
 
 
 
Foto: www.eva.ro 
 
 
 
Taguri: Tudor Chirila, concert, Vama, actor, cantaret, Alba Iulia, music, film, live, festival

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>