#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior     Articolul urmator
A treia editie a Taberei de chitara de la Rimet, 4-10 iulie 2010

A treia editie a Taberei de chitara de la Rimet, 4-10 iulie 2010

Revista nr. 26 | 06-04-2010 | Alexandru Mitchievici

În perioada 4-10 iulie 2010 la Râmeţ, judeţul Alba, are loc a treia ediţie a taberei de chitară Acustic Live Music Camp.
Tabăra se adresează tuturor iubitorilor de chitară indiferent de nivelul tehnic avut. Cursurile sunt structurate pe nivel începător/ mediu/ avansat şi acoperă majoritatea tipurilor de chitară: chitara electrică, chitară acustică corzi de metal, chitară acustică corzi de nailon, bas. Dintre stilurile de chitară care se vor aborda enumerăm următoarele: flamenco, chitară clasică, folk, chitară electrică, pop, blues, country, rock, jazz clasic, fusion, hard rock, metal.
Cursurile se vor ţine zilnic de câţiva artişti/ profesori cu experienţă: Andras Varga, Andrei Roşulescu, Iarina Copuzaru, Johann Hentz - basist în diverse proiecte rock, Dragoş Tudor - chitară clasică, Silvan Stâncel- cantautor albaiulian, pasionat de flamenco. De asemenea, în cadrul acestei ediţii va avea loc lansarea oficială a metodei de chitară acustică „Chitara pentru începători” semnată de Andrei Roşulescu şi Iarina Copuzaru, în curs de apariţie la Editura Muzicală.
Tabăra de Chitară va avea şi concursuri cu premii 6 chitare care au fost distribuite în urma unui concurs. Pe lângă cursurile de chitară se vor organiza focuri de tabără, excursii, drumeţii în Cheile Râmeţ şi Mănăstirea Râmeţ. Totodată, în ultima seară a taberei, se va organiza un spectacol intitulat Acustic Live Show unde toţi participanţi vor susţine mici recitaluri.
Tabăra este realizată de Silvan Stâncel în parteneriat cu Asociaţia Culturală Cultur’Art la Pensiunea Râmeţ www.pensiunearamet.ro iar înscrierile se pot face electronic pe emailul stancelsilvan@yahoo.com - pentru detalii telefonice stă la dispoziţie numărul de mobil 0744.139.023.
 


A treia editie a Taberei de chitara de la Rimet, 4-10 iulie 2010 A treia editie a Taberei de chitara de la Rimet, 4-10 iulie 2010
Taguri:editia a treia, tabara de chitara, acustic music live, Silvan Stancel, Rimet, judetul Alba, Cheile Rimet, 4-10 iulie

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>