#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei

Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei

Revista nr. 303 | 18-08-2015 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 16 august 2015, zi jenant-istorică pe Valea Ampoiului la Meteş. Venit la Alba Iulia pentru Conferinţa Regională Centru a PMP-ului, fostul preşedinte Traian Băsescu a participat şi la o manifestare rural-agrară la Meteş, alături de mocani şi sepepişti.


Traian Băsescu a acceptat să se tragă în chip cu toţi fanii sau curioşii care au vrut să aibă o poză cu... maimuţa politică, animalul politic, PMP-ist.

La Meteş există un politician pe cale de dispariţie: este vorba de Traian Ursaleş, singurul primar PDL din judeţul Alba care a aderat la Fundaţia Mişcarea Populară, anticamera parfumată a PMP-ului. La Meteş Traian Băsescu s-a întâlnit (cât se poate de întâmplător) cu fostul său coleg de partid Ion Dumitrel, pe care l-a şi lăudat.
 
 
 

Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei
Taguri:Traian Basescu, selfiuri cu mocanii de pe Valea Ampoitei

Ratari

Criticisme (1)

vasile
22-08-2015
ma bucur boule ca am fost anul asta pe acolo inaintea ta. Ca nici nu mai ma duceam. Ca semeni putoare in urma ta, mizerie de javra ce esti
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>