#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Traian Basescu se inscrie in PMP, probabil in 2000 toamna

Traian Basescu se inscrie in PMP, probabil in 2000 toamna

Revista nr. 303 | 17-08-2015 | Alexandru Mitchievici


Duminică, 16 august, Traian Băsescu a fost prezent la Alba Iulia la Conferinţa Regională Centru a PMP, care a avut loc la Alba Iulia, fostul preşedinte României fiind invitat de onoare al evenimentului. Ce bine sună... fostul preşedinte !


 
La Alba Iulia Băsescu a fost întâmpinat de deputatul de Alba Clement Negruţ, dar la conferinţa PMP a fost prezent inclusiv preşedintele partidului: Eugen Tomac.
 
În finalul declaraţiei făcut în faţa PMP-iştilor, Traian Băsescu a făcut o cvasi-promisiune: „Aş încheia asigurându-vă că, după ce am fost la Conferinţa Regională de la Timişoara, de la Galaţi, de la Iaşi, de la Piteşti şi aici, la Alba, probabil că, din toamnă, nu voi fi numai partenerul dumneavoastră, ci mă voi înscrie în partidul dumneavoastră”.

După Conferinţa Regională Centru, Traian Băsescu s-a dus în comuna Meteş, la Sărbătoarea Mocanilor. La Meteş există singurul primar PDL din judeţul Alba (Traian Ursaleş) care a aderat la Fundaţia Mişcarea Populară, anticamera PMP-ului. la Meteş Traian Băsescu s-a întâlnit (întâmplător) cu fostul său coleg de partid Ion Dumitrel, pe care l-a şi lăudat.
 
 
 

Traian Basescu se inscrie in PMP, probabil in 2000 toamna Traian Basescu se inscrie in PMP, probabil in 2000 toamna Traian Basescu se inscrie in PMP, probabil in 2000 toamna Traian Basescu se inscrie in PMP, probabil in 2000 toamna Traian Basescu se inscrie in PMP, probabil in 2000 toamna Traian Basescu se inscrie in PMP, probabil in 2000 toamna
Taguri: Traian Basescu, se inscrie, PMP, probabil, 2000, toamna, Clement Negrut, Alba Iulia, declaratie

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>