#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Baronii locali ai PDL Alba, stapani de sclavi

Baronii locali ai PDL Alba, stapani de sclavi

Revista nr. 303 | 17-08-2015 | Alexandru Mitchievici


De o lună ne confruntăm la nivelul judeţului Alba cu o majorare fără precedent a tarifelor pentru ridicarea gunoiului din vina celor doi baroni locali ai PDL, Gheorghe Hava şi Ion Dumitrel, care conduc un grup de interese local. Deşi sunt bugetari, împart discreţionar fondurile publice în interes personal şi politic, favorizând primarii galben-portocalii în defavoarea celorlalţi, nesocotind nevoile tuturor cetăţenilor din judeţ.


Guvernul Ponta a aplicat fără discriminare la nivel naţional măsuri de reîntregire a salariilor şi pensiilor tăiate de guvernarea Boc, la nivel local însă lucrurile stau diferit, aici sunt favorizate anumite primării, iar restul sunt şantajate financiar pentru  îndeplinirea obiectivelor de partid sau satisfacerea firmelor de casă ale PDL. Putem vedea acum ce înseamnă conducerea PDL şi la nivelul judeţului care se „remarcă” prin rezultate care ne afectează buzunarul pe termen lung.

Ion Dumitrel practică un fariseism caracteristic liderilor PDL din dorinţa de a camufla incompetenţa şi lipsa de reacţie prin argumente puerile, făcând referire la campania electorală din 2008. Îi reamintim faptul că în 2012 a fost semnat contractul pentru depozitul ecologic de la Galda de Jos, depozit care în prezent este în faza de start, termenul de finalizare fiind la jumătatea lui 2016. Să nu uităm că după terminarea lucrărilor urmează proceduri de licitaţie, care pot prelungi termenul de dare în folosinţă cu cel puţin un 1 an.

Dacă luăm în considerare aceste aspecte, un termen realist de deschidere va fi la sfârşitul lui 2017, ceea ce înseamnă că cetăţenii vor plăti în următorii doi ani preţuri dublate  pentru serviciul de salubrizare în tot judeţul. Avem convingerea că tarifele actuale nu mai pot scădea şi vom asista în următorii 5 ani la o triplare a preţurilor, care se datorează în principal atât managementului defectuos practicat de Ion Dumitrel, cât şi a lipsei de preocupare pentru nevoile reale ale cetăţenilor din judeţ.

Nu ne mai miră nici dorinţa de a acapara în totalitate Judeţul Alba, pentru a putea susţine financiar camarila de partid, care îşi cere în mod constant drepturile. Toate aceste lucruri sunt făcute în detrimentul cetăţeanului de rând, care îşi doreşte o viaţă mai bună, dar a cărui voce nu ajunge la urechile celor doi baroni de Alba cu atitudinea unor stăpâni de sclavi. În schimb suntem obligaţi să plătim din buzunar pentru toate greşelile făcute de aceştia, pentru contractele cu dedicaţie sau deplasările lunare în străinătate.

Stoparea devalizării constante a banilor publici este unul din obiectivele principale ale PSD la nivel judeţean, prin promovarea unor candidaţi valoroşi pentru funcţiile de primari consilieri judeţeni şi consilieri locali, dar şi prin demascarea combinaţiilor la nivel administrativ realizate direct sau cu sprijinul nemijlocit al baronilor PDL de Alba.
 
 
Comunicat de presă PSD Alba
 
 
 
Taguri: baronii, locali,PDL Alba, stapani,sclavi, Ion Dumitrel, Mircea Hava, PSD, Ioan Dirzu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>