#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate

Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate

Revista nr. 25 | 02-04-2010 | Alexandru Mitchievici

Eveniment la Pianu de Jos, unde în data de 31 martie a avut loc sărbătorirea a 15 ani de activitate. Reamintim, certificatul de naştere al Clubului de Golf „Paul Tomiţa” este datat la 22 februarie 1995 (conform cărţii profesorului Ioan Bâscă, ziarist şi iubitor al acestui sport nobil). Cel care a pus bazele asociaţiei/ clubului este inimosul profesor Paul Tomiţa - fostul profesor de golf al regelui Mihai înainte de instaurarea comunismului (1945-1947).
Printre cei prezenţi la petrecerea de la Pianu de Jos s-au numărat câţiva dintre fondatorii clubului: Ioan Bolog - primul preşedinte al Clubului de Golf „Paul Tomiţa”, Ioan Străjan - actualul preşedinte al clubului, Silviu Străjan, Emil Goţa, Valeruţ Cotârlea, Viorel Coman - multiplu campion naţional de golf, Dorin Mateiu, Viorel Medrea, Ioan Pocan, Marius Rotar.
De asemenea, au mai fost prezenţi Nicolae Ursu, Dan Ursu, Mirela Străjan, Radu Codrin, Ioan Popa - vicepreşedintele clubului, Dr. Mircea Lămurean.
Petrecerea de la Pianu a coincis şi cu întâlnirea membrilor clubului. Pe ordinea de zi au fost mai multe puncte: raport de activitate pe anul 2009, bugetul de venituri şi cheltuieli pe anul 2009, planul de activităţi pentru 2010. În acest an terenul de golf de la Pianu de Jos va găzdui 24 de competiţii.
Ca urmare a bunei colaborări între Consiliul Judeţean Alba, Primăria Pianu şi Clubul de Golf „Paul Tomiţa”, la 16 aprilie 2009 cele trei instituţii au semnat un parteneriat care priveşte dezvoltarea zonei de interes a terenului de golf de la Pianu de Jos.
Ca noutăţi, reamintim că în 2009 terenul de la Pianu a găzduit Campionatul Naţional de Golf - desfăşurat pe durata a trei zile, precum şi o etapă a Campionatului European de Golf (denumit Transilvanian Amateur Championship, 25-27 septembrie 2009). De asemenea, două competiţii majore de la Pianu de Jos au fost arbitrate de arbitrul german Dietrich Von Garn, care a adus o ţinută de înalt profesionalism, corectitudine şi a lăsat o impresie plăcută tuturor participanţilor.
Terenul de la Pianu de Jos este singurul omologat internaţional: are 18 tarsee, 18 cupe, se întinde pe 70 de hectare şi are... un hotel de 4 stele, unde sportivii se pot odihni, recupera, discuta etc.
Clubul are 100 de membri şi mai mulţi campioni: Viorel Coman - campion naţional, Laurenţiu Coman - vicecampion naţional, Ana Coman - vicecampioană naţională la categoria Ladies, Daniela Sfrija - campioană naţională la categoria Ladies... toţi 4 fiind jucători de categoria I, cu HCP 0-18.
Tuturor membrilor Clubului de Golf „Paul Tomiţa” le spunem La Mulţi Ani!


Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate Clubul de Golf Paul Tomita din Pianu de Jos a sarbatorit 15 ani de activitate
Taguri:clubul, golf, Paul Tomita, Pianu de Jos, a sarbatorit, 15 ani, activitate, Ioan Strajan, Sebes, Viorel Coman, Laurentiu Coman

Ratari

Criticisme (1)

Remus
19-05-2012
Felicitarile de rigoare, se recomanda ! In sfarsit cineva mai face ceva pentru tara si locuitorii sai ! Ca profesor de sport sunt mandru ca se mai face ,,nitica miscare" ! Stima
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>