#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
Nicolaie Moldovan, city managerul orasului Alba Iulia, printre castigatorii Galei CAESAR

Nicolaie Moldovan, city managerul orasului Alba Iulia, printre castigatorii Galei CAESAR

Revista nr. 292 | 02-06-2015 | Alexandru Mitchievici


Vineri, 29 mai 2015, în Bucureşti, la Athénée Palace Hilton, a avut loc Gala C.A.E.S.A.R. Lideri pentru România, care a reunit 180 de personalități din sfera publică românească și internațională, reprezentanți ai instituțiilor publice românești, membri ai corpului diplomatic acreditat la București, personalități din mediul academic, din sectorul privat și din societatea civilă, oameni de afaceri, colecționari de artă, membri ai Advisory Board C.A.E.S.A.R., precum și membri și susținători ai Fundației C.A.E.S.A.R.


„Fundația Centrul pentru Acces la Expertiza Studenţilor şi Absolvenţilor Români (C.A.E.S.A.R.) este o platformă care oferă mediului public și privat acces la peste 2.000 de specialiști din întreaga lume; este o rețea extrem de valoroasă pe care România trebuie să o fructifice. (...) Sunt convins că am acum, în fața mea, o generație de lideri, de oameni care vor prelua ștafeta pentru a duce România mai departe - pe toate palierele importante”, a declarat în cadrul Galei Bogdan Lucian Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe.

De notat că Sebastian Burduja - membru fondator al Fundaţiei C.A.E.S.A.R. - a lansat recent volumul „Între speranță și deziluzie. Democrație și anticorupție în România postcomunistă” (Editura Humanitas, 2015).

Dan Nechita, membru fondator și CEO al Fundației C.A.E.S.A.R., a precizat: „Sub umbrela CAESAR se reunesc profesioniști români din țară și de peste hotare, care împreună construiesc o Românie în 3D - o Românie dezvoltată, democratică și demnă. O Românie dezvoltată înseamnă infrastructură, educație de calitate, o economie puternică. O Românie democratică înseamnă că puterea politică este în mâinile cetățenilor și că politicienii, angajații acestor cetățeni, administrează țara cu responsabilitate și competență. O Românie demnă înseamnă condiții de trai decente și, în plan extern, asigurarea poziției pe care România o merită în Europa și în lume. O Românie demnă înseamnă, așa cum veți vedea în această seară, să dăruim aripi celor mai neajutorați dintre noi”.

În cadrul Galei CAESAR au luat cuvântul Steve Jarding - profesor al Universității Harvard și expert în campanii electorale în întreaga lume, Elif Memet - recent admisă ca research fellow la Columbia University în Statele Unite ale Americii.

Printre participanții la eveniment s-au numărat personalități din mediile cultural, public și privat. Amintim aici pe Alteța Sa Regală Principele Nicolae, Alteța Sa Prințesa Marina Sturza, Excelența Sa Bogdan Lucian Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe, Laurențiu Ștefan - consilier prezidențial, Corneliu Vișoianu - consilier în Guvernul României, Raed Arafat - secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Excelența Sa Dan Ben-Eliezer - ambasador al Israelului în România, Manuela Plăpcianu - CEO Artmark și fondator Education for All.

Premianții Galei C.A.E.S.A.R. sunt profesioniști recunoscuți din sectorul public, din mediul privat și din societatea civilă. Acești lideri - lideri consacrați și lideri pentru viitor - se disting prin trei calități fundamentale: competență, caracter și pasiune.
 
Cele șase premii acordate:

I. Sectorul public

Lider consacrat: ES Bogdan Lucian Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe
Lider pentru viitor: Nicolaie Moldovan, City Manager, Municipiul Alba Iulia

II. Sectorul privat

Lider consacrat: Manuela Plăpcianu, CEO Artmark și fondator Education for All
Lider pentru viitor: Bogdan Iordache, co-fondator How to Web, Startup Spotlight, Tech Hub București, Tech Angels, Concetoo și Stagii pe Bune

III. Societatea civilă

Lider consacrat: Alteța Sa Prințesa Marina Sturdza, Marina Sturza Enterprises
Lider pentru viitor: Adelina Toncean, Asociația Dăruiește Aripi

Evenimentul a fost presărat cu momente artistice susţinute de pianistul Silvan Negruțiu, naistul Radu Nechifor & Band și perechea de dansatori Teodor Rădulescu și Alexandra Shine. De asemenea, participanții au degustat vin dintr-o colecție personală de vinuri românești și au putut admira opere de artă ale maestrului Marcel Guguianu și ale sculptorului Constantin Marinete. În cadrul acestei expoziții a fost prezentă și o operă a renumitului sculptor român Constantin Brâncuși.

Partenerul strategic al Fundaţiei C.A.E.S.A.R.: Liga Studenților Români din Străinătate. Sponsorul principal al evenimentuluia fost CD Advisors.

Susținătorii Galei: Trends By Adina Buzatu, Mușat și Asociații, Cris-Tim, Moldmetal Trading, MMS Minerals and Metals Solutions, Sky Trade, Certinvest, Silviu Pal Photography, Compania Transilvăneană de Tipar, www.trofeedecristal.ro, Evident Media, OVE, Andreea Gheorghieș, Cătălina Garofil, Athénée Palace Hilton.
 
 
*NICOLAIE MOLDOVAN s-a născut la 2 august 1980 la Ocna Mureş. A fost consilier local din partea PNŢCD la Ocna Mureş. De peste 10 ani lucrează la Primăria Alba Iulia... 

 

 

 

Taguri: Nicolaie Moldovan, city, manager, orasul, Alba Iulia, castigatorii, gala, CAESAR, lideri, pentru, Romania, Mircea Hava

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>