#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
La Alba Iulia s-a rupt lantul „de iubire” dintre primarul Mircea Hava si arhitecta sefa

La Alba Iulia s-a rupt lantul „de iubire” dintre primarul Mircea Hava si arhitecta sefa

Revista nr. 288 | 04-05-2015 | Alexandru Mitchievici


Arhitecta oraşului Alba Iulia are zilele numărate... Hedviga Călin s-a certat cu eternul şi fascinantul primar Mircea Hava.


În ultima şedinţă de Consiliul Local Alba Iulia (28 aprilie 2015) primarul şi arhitecta oraşului s-au certat la discutarea unui punct din ordinea de zi. În aparenţă a fost vorba de un subiect banal: la art. 6 de la proiectul 21, privind anumite modificări aduse Planului Urbanistic de Detaliu (privind locuinţa lui Cordea Ioan din Miceşti) cei doi s-au certat ... de faţă cu cei prezenţi.

Mircea Hava a întrebat-o (tendenţios) în faţa consilierilor şi a celor preznţi în sala de consiliu: „Dna Hedviga, luaţi ceva procent ? Atunci daţi-i drumul!”.

Nebăgată în seamă de consilierii locali atunci când se discutau schimbările de P.U.D., arhitecta şefă Hedviga Călin s-a adresat acestora: „Vă rog să mă întrebaţi pe mine, direct, pentru că am impresia că râdeţi de mine”.

Hedviga Călin este unul din susţinătorii oficiali ai SC Grup Corint SA, în timp ce Mircea Hava pare a se fi certat cu voievodul Dan Sabău, proprietar al unei părţi serioase din Cetatea Alba Iulia (cam un sfert din Cetate este ocupată de firma lui Dan Sabău).

Vom reveni cu amănunte (picante)...
 
 
*Ultima arhitectă şefă (Laura Enache) a plecat de la Primărie în condiţii similare... ciudate.
 
 
 
Taguri: Alba Iulia, s-a rupt, lantul, de iubire, primarul, Mircea Hava, arhitecta, sefa, Hedviga Calin, sedinta, punct, hotarare

Ratari

Criticisme (1)

cucu
04-05-2015
o proasta mai putin.
Raspunde

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>