#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul urmator
10 lei pentru a viziona statia de metrou construita de restauratorul Dan Sabau in parcul Custozza

10 lei pentru a viziona statia de metrou construita de restauratorul Dan Sabau in parcul Custozza

Revista nr. 286 | 22-04-2015 | Alexandru Mitchievici


Şedinţă fără surprize la Consiliul Local Alba Iulia, de fapt în acest Consiliu nu mai sunt surprize de când PDL-ul lui Hava a înghiţit PNL-ul lui Atanasiu.


În fine, noul, marele, impunătorul noul PNL, cu o majoritate zdrobitoare în Consiliul Local Alba Iulia, a decis prin consilierii săi (14 din totalul de 21) să îl sprijine financiar pe Dan Sabău, proprietarul Grup Corint.

Dan Sabău administrează muzeul din Principia (reşedinţa comandantului Legiunii XIII Gemina). Respectiva structură seamănă izbitor de mult cu un OZN, cu o staţie de metro sau cu o mega-seră de legume. Luaţi-o cum vreţi !

În muzeul din Principia (situat pe terenul fostului parc Custozza) se va putea intra pe baza unui bilet care va costa 10 lei (circa 2,3 euro) pentru adulţi, 5 lei pentru copii.

Hotărârea Consiliului Local Alba Iulia a trecut cu un singur amendament, cel propus de liberalul Cornel Sandu, şi anume faptul că preşcolarii până în 6 ani vor avea gratuitate. Cam ipocrită chestiunea, pentru că ăia micii nu vor da buzna să vadă pietrele stârnse în metroul lui Sabău.

Propunerile susţinute de consilierii PSD şi PP-DD au fost respinse de majoritatea PNL-PDL (noul PNL). Daniel Zdrânc (PSD) a propus reducerea de la 10 la 5 lei pentru adulţi, şi de la 5 la 2 lei pentru copii. Dorin Şerdean (PP-DD) a propus reducerea pretului biletului de la 5 lei la 3 lei / vizitator pentru grupurile de minim 20 elevi minori care invata la scoli si/sau licee din Alba Iulia.

Aşa-zisul muzeu din Principia este un obiectiv pseudo-turistic, realizat de firma SC Grup Corint SRL pentru o sumă care nu poate să lase rece pe nimeni: aproximativ 3.500.000 de euro. Euro, fraţilor! Nu lei moldoveneşti...
 
 
 
Taguri: 10 lei, a viziona, statia, metrou, construita, Dan Sabau, parcul, Custozza, OZN, hala, sera, consilieri, locali, PNL

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>