#
Revista de stiri, cultura si umor...
 
Informarea este importanta,
dar amuzamentul este sanatos!
 
Articolul anterior    
Premii de excelenta oferite de Organizatia de Femei PD-L Alba pentru doua eleve din Ocna Mures

Premii de excelenta oferite de Organizatia de Femei PD-L Alba pentru doua eleve din Ocna Mures

Revista nr. 24 | 26-03-2010 | Alexandru Mitchievici

Organizaţia de Femei a PD-L, condusă de profesoara Rodica Andronescu (care este şi inspector de specialitate la IŞJ Alba), şi-a făcut o tradiţie în luna martie din a răsplăti femei, eleve sau tinere cu merite în diverse domenii.
Azi, în cadrul conferinţei de presă a PD-L, Organizaţia de Femei şi organizaţia PD-L Ocna Mureş au acordat două Premii de Excelenţă pentru două eleve din Ocna Mureş: este vorba de Isabela Deneş, elevă în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia – o olimpică (în biologie, fizică) în fiecare an începând cu clasa a VII-a; aceasta vrea să urmeze Facultatea de Medicină. A doua premiantă este Andreea Maria Sărmaşiu, clasa a X-a la Liceul „Petru Maior” din Ocna Mureş; aceasta vrea să urmeze studii universitare de filologie.
Însoţite de mamele lor, elevele au fost felicitate la finalul conferinţei de presă de către deputatul Clement Negruţ, senatorii Nicolae Dobra şi Alexandru Pereş, Ion Dumitrel – preşedintele CJ Alba, Sorin Bumb.


Premii de excelenta oferite de Organizatia de Femei PD-L Alba pentru doua eleve din Ocna Mures Premii de excelenta oferite de Organizatia de Femei PD-L Alba pentru doua eleve din Ocna Mures
Taguri:premii, excelenta, oferite, Organizatia de Femei, PDL Alba, doua, eleve, Ocna Mures, Rodica Andronescu

Ratari

Criticisme (0)

Criticati si dumneavoastra

*
*
<Campurile marcate cu * sunt obligatorii>